Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Mammas kille kom in när jag kollade på porr

Idag så hände någon väldigt pinsamt. Hela familjen var hemma. På eftermiddagen när det inte händer någonting, mamma och mammas kille brukar sitta i vardagsrummet och mina syskon sitter och spelar. Vårt hus är ganska stort och jag gick ner till mitt rum. Jag stängde inte dörren för jag inte hade tänkt att jag ska göra något ”privat”.

Efter ca 30 minuter så började jag bli kåt och satte på porr samt började onanera. Jag tog och drog ner kalsongerna men hade fortfarande täcket på mig. Efter ca 10 minuter så smög mammas kille ner i mitt rum och frågade vad jag gör. Såklart så svarade jag att jag kollade på Youtube samtidigt som jag försökte dra upp mina kalsonger.

Han frågade fundersamt hur jag kunde göra det utan ljud. Det ögonblicket var ganska stelt när man skulle komma på en till ursäkt. Jag sa då att jag skämtade och att jag kollade Instagram. Jag bytte då snabbt app på telefonen till Instagram och visade han när även fast inlägget lästes in. Det slutade inte där för såklart så kom min kompis inlägg där hon står väldigt lättklädd.

Sen frågar han om jag låg här nere och kollar på massa damer. Han sa inget mer innan han gick ut och frågade om han skulle stänga dörren. Detta var nog en av de pinsammaste sakerna som har hänt

 

/Kille 14 år

Mer på UMO

Frågor & svar

Tittar jag för mycket på porr?

Jag tittar på porr väldigt ofta. Det blir mycket mer än jag vill och det känns nästan som att jag är beroende.

Frågor & svar

Min partner vill att jag slutar titta på porr

Jag tittar på porr ibland, men personen jag är ihop med och har sex med vill att jag slutar titta. Vad ska jag göra?

Till toppen av sidan