Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur gör ni killar med förhuden?

Hur gör ni killar med förhuden när ni kissar och får utlösning? Jag brukar låta den vara över ollonet, är jag ensam med med?
/Kille 15

Svar:

 • Jag har trång förhud så den är över ollonet när jag kissar. Också när jag ligger med min tjej och får utlösning i henne. Eller om hon suger av mig.
  /Oliver
 • Nej jag gör samma de är skönt så
  /kille 16
 • Bror jag brukar inte kissa med förhuden men om ja runka då brukar jag bara låta sprute bli som det blir.
  /K
 • Kissar med förhuden. Men när jag får stånd blottas ollonet utan att jag kan göra något åt det, så vid utlösning är ollonet blottat.
 • Jag brukar dra bak förhuden lite så att urinrörsöppningen är fri för att det inte ska sputa åt alla håll och kanter när jag kissar, det är ju inte så kul att hela toan blir nedkissad, men jag drar inte den bakom ollonet. När jag var mindre brukade jag inte dra bak förhuden och om den hade knuvlat ihop sig i byxorna brukade den blåsa upp sig som en ballong lite innan kisset tryckte isär den igen, var ganska kul 😂 När jag runkar brukar jag dra lite i förhuden så den är lite bakom, då blir det inte kladdigt under det heller, jag har inte tillräckligt med förhud för att det ska täcka hela ollonet när jag har stånd heller. Men om jag har en våt dröm vet jag inte hur det blir, men jag antar att den glider bak lite, man brukar ju ha stånd i sömnen.
  /Hade en snopp senast jag kollade 👀
 • Jag själv brukar dra back den både vid utlösning och när jag kissar
  /Homosexuellaapelsin
 • Ja drar den bakåt helt tjejen brukar hjälpa mig.
  /Martin
 • Jag har ollonet framme både när jag kissar och när jag sprutar.
  /A
 • Hej, jag har den oxå över förhuden när jag kissar. Däremot har jag inte börjat bilda sperma än, men när jag kommer när jag och min flickvän har samlag, så känns det som den oftast har dragits bakåt. Sen när jag får sperma och börjar med kondom så har jag läst att man ska dra tillbaks förhuden. Så antar att den är kvar i det läget då när man får utlösning i kondomen :-)
  /Abbe

Mer på UMO

UMO-podden

Fakta om förhuden

65. Sjuksköterskan Johan svarar på frågor om trång förhud, lång förhud och omskärelse av penisen. Han berättar också vad du ska göra om förhuden är röd , svullen, svider eller kliar.

Frågor & svar

Kommer förhuden alltid att vara så lång?

Det kan vara lite besvärligt med vissa grejer ibland, t ex att kissa, för då går strålen snett. Kommer detta ändra sig?

Artikel

Penisens och pungens delar

Penisen gör det möjligt för kroppen att kissa, ha samlag och få utlösning. Pungen ansvarar för att producera sperma. Både penisen och pungen kan vara i olika storlek, utseende, färg, doft och behåring. Det är också vanligt att ha prickar på olika delar av dem.

Till toppen av sidan