Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Finns det killar som gillar små bröst?

 Hej! Denna frågan skulle jag säga är mer riktad till alla killar där ute. Och det är så att jag och många andra tjejer mår väldigt dåligt över våra kroppar för att idealet idag är typ stora pattar, stor röv, platt mage men ändå väga under 50kg. Men just pattarna är något man inte kan påverka. Jag har A-kupa.

Det jag vill komma till nu är att jag undrar om det inte finns en enda kille som ändå tycker det är ok med små bröst? Jag har skrivit med massa killar men det är ändå alltid jag som slutar skriva först för jag är rädd att det ska bli en första träff och han ser i verkligheten hur små bröst jag har och att det ser fult och äckligt ut. Vad tycker ni? Hur stora ska man helst ha och är det typ 100% oattraktivt med små bröst?

/Anonym

Svar 

 • Ja, det finns.
  /Tja
 • Absolut, små bröst är oftast de sexigaste, stora bröst är bara avtändande, det är inte sexigt när de är opraktiskt stor, dessutom, vissa har ju så stora tuttar att det måste bli svårt att pussas. Jag kan ju också nämn att jag brukar föredra tjejer med små rumpor också, stora putande är inte sexigt.
  /Kille som gillar små bröst
 • Det finns många killar som gillar små bröst!!! Jag har haft jättemycket komplex över mina bröst pga att jag varit med killar som inte gillat min kropp som den är, men jag lovar att många faktiskt gillar små bröst! Min pojkvän älskar min kropp, älskar mig, och mina små bröst!! De flesta killar som är mogna nog att se en tjej för hennes personlighet, tycker att form har större betydelse än storlek tillomed. Hittar man någon som älskar en för den man är kommer den alltid älska allt på ens kropp.
  /T
 • Jag är tjej, på min skola pratar killar om tjejers kroppar. "hon har perfekt röv", "kolla hennes bröst", "hon har lagt strumpor i bh:n. Alla påpekar det dåliga i deras ögon, det finns ingen som kan avgöra vad som är fult, vad är ens fult? Tänker en kille på dina bröst, kasta honom.
  /asian girl
 • Jag har också gått och oroat mig för det men tänk på att Charli d’amelio har relativt små bröst och alla killar är helt galna i henne.
  / Tjej på 15 år
 • Vet hur det känns🥺har också problem med brösten och så för känns som killar bara vill ha tjejer med stora bröst och inte A-kupa🙁 Men Jag tycker att vi är fina ändån, han ska liksom gilla dig för din personlighet och inte bara för ditt utseende💕
  /Tjej
 • Nee inte direkt.
  /En grabb som inte är intresserad
 • Nej det är det inte
  /Proffesorn
 • För dom flesta killar så bryr dom sig inte om utseende utan personlighet
  /Snäll kille
 • Små bröst är hur fint som helst, föredrar det framför stora alla dagar i veckan. Tycker faktiskt den stereotypiska "sexbomben" är väldigt oattraherande. Naturliga tjejer är det snyggaste som finns. Dessutom, om en kille tappar intresset för dig bara pågrund av dina bröst så är han inget att sträva efter. Du är vacker!
  /Simon
 • Absolut inte. Precis som att många tjejer gillar att vara med en kille som är lång, så gillar många killar en tjej med stor röv och stora pattar. Men detta betyder inte att du aldrig kommer få en kille om du inte har detta. Jag har personligen varit med tjejer som har näst intill inga bröst och jag bryr mig egentligen inte så mycket. Om jag tycker du är en bra person och attraktiv så bryr jag mig inte om din fysik så mycket. Men det finns såklart killar som tycker att stora bröst är ett måste precis som det finns tjejer som tycker att vara lång är ett måste. Men oroa dig inte för mycket om det och självsäkerhet kan ta dig ganska långt.
  /kille 16
 • Om jag minns rätt så stötte jag en gång på någon internetkommentar som typ sa "Har tjejerna stora bröst så blir jag inte kåt, har tjejerna små bröst så blir jag jätteupphetsad". Kan inte garantera om det påståendet var sant, eller hur vanlig den uppfattningen är. Men jag brukar tänka på det uttalandet när det kommer till samtalsämnet om den ideala bröststorleken på en tjej.
  /Kille23
 • Hej "anonym" jag är en tjej och ja, det är klart att killar gillar små bröst. Det viktigaste är hur personen är och om hen är snäll. Det är inte bara kroppen killar bryr sig om utan också personens personlighet. Var stolt över din kropp! Alla kroppar är fina.
  / :)
 • Det är tyvärr sant att idealet är oerhört översexualiserat precis som du säger. Jag är själv väldigt trött på det och är själv kille! Nu är jag sexpositiv och tycker att alla har rätt till ett bra sexliv och att få må bra och göra nästan vad de vill i sängen. Jag tycker själv att teckningar är okej att onanera till, japansk manga (Hentai) där det handlar om uppenbara fantasier som skildras. 

  Vi måste främst förstå att alla kroppar inte ser ut som i hårdporren. Sedan att alla inte tänder på samma saker att vissa kanske till och med föredrar teckningar än riktiga människor. Alla har inte silikonbröst, tack och lov! Ta hand om dig själv och hoppas att du träffar en snäll kille att dela livet med för det förtjänar du, kom framförallt ihåg att du är värdefull.
  /Kille 22 år
 • Det finns en myt att stora > små. Men så är det inte. Form gör hur mycket större skillnad som helst, och alla är fina ändå.
  /Kille
 • Bryr mig inte om storlek på bröst det är fint med små bröst
  /Anonym
 • Du är attraktiv som du precis är❤️ Jag tycker att det är svinsexigt med små bröst.
  /Kille15 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇸🇪
 • Självklart! Jag skulle säga att för de allra flesta killar så spelar storleken på brösten ingen roll alls.
  /Tom
 • Både stora och små kan vara fina, så att dina är små är inget att oroa sig för.
  /Kille
 • Jag personligen tycker att det är snyggt med små bröst, men jag tror att de absolut flesta inte bryr sig, om nån faktiskt gillar dig så kommer det inte bero på storleken på dina bröst, och om det är det är så är personen inte värd att behålla.

  Sen gäller väl samma krav fast tvärtom, många killar kommer ju förmodligen inte att ifrågasätta din kropp så länge du inte ifrågasätter deras, jag har inget kroppsideal, och vissa saker kan inte jag påverka, samma gäller i motsatt situation, så, var trevlig, och kräv inget av personen du gillar så kommer du garanterat hitta nån oavsett bröststorlek.
  /Pojke 16
 • Jag gillar små mycket mer än stora ...
  /Anonymis
 • Har diskuterat detta med en vän och vi kom fram till att vi båda föredrog små bröst. Det finns någon för alla!
  /A
 • Ja, jag lovar! Är själv tjej med små bröst och har haft relationer med både andra tjejer och killar. Sociala medier tenderar att bara visa en kroppstyp som anses ”attraktiv” men i verkligheten handlar det inte om att man ska se ut exakt som kim kardashian, utan snarare att ha självsäkerhet i sin kropp. Du är fin som du är, och om en kille förväntar sig att du ska se ut som en porrstjärna förtjänar han inte dig.
  /Wenona
 • Hej, du ska absolut inte känna att din kropp inte räcker till. Det spelar inger roll om du har små bröst eller inte. Jag kan säga som kille själv att det spelar INGEN roll om du har små bröst eller inte, det är verkligen din personlighet som räknas. Så för att svara på din fråga så kan dina bröst, rumpa, och mage vara vilken storlek som helst och du är snygg ändå.

  Om du någonsin skulle stöta på en kille som inte respekterar ditt utseende så är det hans förlust för du förtjänar något bättre. Jag kan säga som kille att vi är minst lika osäkra på våra utseenden och vet inte om det kommer räcka till. Du är fin som du är och dina bröst är mer än tillräckligt. <3
  /Kille 21
 • För det första, många killar (& även tjejer) är väldigt porrskadade så att de har en skev bild över hur kroppar ska se ut. För det andra, varför skulle små bröst vara oattraktivt? Jag personligen är inte överförtjust i "fet röv och stora pattar" och jag tror att det finns många andra killar som är som mig. För det tredje, när du hittar nån som älskar dig så kommer du vara nästintill helt perfekt i den personens ögon och det är ju vad de personerna tycker som faktiskt spelar roll eller hur?
  /Kille 17
 • Hej! Min kille tycker det är attraktivt med små bröst och sa även till mig att ganska många andra killar också tycker det. Att bh storlek inte alls spelar någon roll egentligen. Var ganska osäker på mina bröst när jag träffa han men vart efter har jag blivit mer och mer nöjd med dom. Ha tålamod, dom kommer antagligen växa också.
  /TJJEEJJ
 • Jag skäms över att jag har stora bröst 😢
  /tjej
 • Bröst är bröst.
  /Kille/16
 • Är en tjej men aja. Men om han it tycker om dig för hur du ser ut förtjänar han it diiiiggg!!!:)
  /Tjejen
 • Det är bara idioter som fokuserar sina känslor på utseende. Visst att det är första intrycket, men isåfall är det håret och ansiktet man kollar på. Tro mig du är jättefin och du kommer hitta en kille som gillar dig som du är! :)
  /Eskil
 • Jag föredrar små före stora.
  /Kille
 • Har haft komplex för mina bröst av andra anledningar än storleken, men vad jag vet och de killar jag träffat har inte alls reagerat/reflekterat över det. Det finns absolut killar som gillar och de som inte gör det, men som sagt; vad ska vi göra åt saken? Tycker dom inte om dig för små bröst så är ju grabben inget att ha ändå.
  /Tjej, 18
 • Doesn't matter.
  /Anonymus maximus
 • Tänk inte på det! Den rätta killen kommer älska dig som du är, skit i alla andra! För mig spelar det absolut ingen roll om du har små bröst (det är faktiskt snyggare än om du har väldigt stora!)
  /En kille som gillar dig som du är :3
 • Som lesbisk tjej tänder jag tänder på stora bröst MEN tycker absolut inte att det är ett måste. Det som spelar störst roll för mig är hur människan är å behandlar mig. Min flickvän till exempel har knappt några bröst eller nån röv alls, men älskar henne mer än någon annan människa på jorden. Hon är den vackraste människan som finns, både på insidan och utsidan, varelse hon har stor röv, bröst eller inte. Jag älskar henne för den hon är å kommer alltid, alltid, alltid att göra det! Precis som hon älskar å accepterar mig för den jag är! Å om vi kan acceptera varandra, lovar jag att det finns nån underbar kille där ute som kommer älska dig precis för vem du är å hur du ser ut❤️
  /Anonym
 • Älskar små bröst
  /13/kille
 • Det finns absolut killar som gillar mindre bröst, själv tycker jag inte det spelar någon större roll med storleken, bröst är ju bröst. Om en kille inte vill va tillsammans med dig för att du har ”för små bröst” så är den killen heller ingen som skulle varit bra för dig (så tänker jag iallafall)
  //15 åring kille
 • JA! Det spelar ingen roll hur man ser ut bara om hur man är som person. Men det är en bonus att man får stora bröst på tjejen man gillar.
  //En kille som gillar dem flesta tjejerna
 • Det finns absolut! Finns folk som gillar allt, och det ska egentligen inte spela någon roll, din personlighet är ju viktigare. Det är viktigt att komma ihåg att du äger din egen kropp, och du behöver inte en killes godkännande på att den ser bra ut, det är bara din åsikt som spelar roll. Var själv skitosäker på min kropp, särskilt mina bröst för att killarna jag kände ofta snackade om att de gillar stora bröst, men sen snackade jag och några tjejer om det, och kom fram till att du behöver inte en killes åsikt för att känna dig sexig. Hoppas det hjälper!
  /18 år med a-cups

Mer på UMO

Artikel

Bröst - tjejkropp

Bröst kan se ut på många olika sätt. Många tycker att det är skönt att ta på andras bröst eller att själva bli smekta på brösten. Brösten börjar växa i puberteten. De fortsätter sen att förändras under livet. Kontakta en ungdomsmottagning eller skolsköterskan om du undrar något om dina bröst.

Frågor & svar

Varför är mina bröst så små?

Jag är en tjej som är 13 år och mina bröst är jättesmå. Varför är det så?

Frågor & svar

Vilka risker finns med rump- och bröstförstoring?

Är det någon skillnad om man gör operationen utomlands, till exempel i Turkiet? Och finns det nån åldersgräns för plastikkirurgi?

Artikel

Kropp och utseende

Vem bestämmer vad som är snyggt och hur påverkas du av olika utseendeideal?

Artikel

Kroppen är fantastisk!

Vad är bra med din kropp? När funkar den bra? När njuter du av den? Vad är du stolt över? Läs vad andra tycker om med sina kroppar. Kanske känner du igen dig i något.

Till toppen av sidan