Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Min kille har tjejkläder - vad betyder det?

Jag hittade tjejkläder hemma hos min kille, han hade stringtrosor och bland annat lackbyxor liggandes i en låda. Jag tror han har någon annan men han säger att det är hans och att han har på sig det iband. Kan jag lita på honom? Är det vanligt att killar har tjejkläder hemma? Låter osannolikt.
/Bella

 

Svar:

 • Jag tror inte att de behöver betyda att han har någon annan tjej. Han kanske tycker att de är spännade och blir tänd på att ha tjejkläder hemma eller att han provar dom och gillar det? Jag vet inte. Men tror inte iallafall att han är med någon annan.
  /V
 • Jag säger så här, det är kanske inte supervanligt att killar har tjejkläder men det verkar vara vanligare än vad man tror. Jag själv brukar inte göra det men jag har en heterosexuell killkompis som har berättat för mig att han tycker att det är skönt med trosor och att han går igång lite på det.

  Dock tror jag att de flesta andra killar som håller på med det inte är särskillt öppna med det för andra. Det finns killar som helt enkelt går igång på tjejkläder. Så det är fullt sannolikt att din kille talar sanning. Nu så vet jag inte hur er relation ser ut men tror du kan vara lugn så länge du inte ser några andra tecken på att han skulle träffa någon annan. Tilliten är allt i en relation ... om du inte litar på det han säger så bör du fråga dig varför du inte gör det.
  /Kille 19 vintrar
 • Det kan bero på att han bara vill ha det och om du stör dig på det så kan man tyvärr inte göra så mycket åt det. Men alla är olika på sitt sätt så bara för att han är kille så kan han ju ha tjejkläder för det.
  /Tjej på 23 år som har varit med om detta
 • Det kan vara normalt att ha det, eftersom vissa killar kanske klär sig i det. Om han inte är typ gay så kanske han har någon annan. Jag tycker inte att du ska lita på honom utan fråga honom om det igen och få han att erkänna varför?
  /Enila
 • Ni borde prata vem vet kanske är han trans.
  /Tjej//14 år
 • Jag tror din kille är ärlig mot dig. Jag dejtade en kille tidigare som gillade ha på sig tjejkläder, det var kul att kunna gå och shoppa tillsammans. Lack och string är väl just två typiska grejer som killar också tänder på.
  /Ida22
 • Jag tror nog han är gay
  /yes
 • Han är bekväm i det eller har han en kvinnlig sida
  /14-åring
 • Han tycker om att klä ut sig till tjej på fester. Det är väldigt ovanligt, men inget fel alls - utan faktiskt en jätterolig grej. Du skulle bara veta hur roliga killar ser ut i tjejkläder. Oroa dig inte.
  /aloelissan
 • Vet inte riktigt i och med att jag inte känner honom. Jag tror du borde lita på honom om han är trovärdig i andra sammanhang
 • det betyder att han är bekväm med sig själv och vågar exprimentera med mode. Det behöver också inte betyda någonting utan kan vara bara för att han tycker det är fint.
  /nattis kuratoren
 • Stuf och låt honom ha på sig vad han vill.
  /Frida
 • Han är förmodligen en femboy (feminine boy). Detta är en livsstil, klädsstil, eller fetish. Jag tycker du borde låta honom vara: det skulle inte vara konstigt om du hade killkläder så varför ska du stoppa honom från att ha tjejkläder. THE MENSSECTION
  /Mark
 • Tror en del killar tycker det är sexigt och snyggt med tjejunderkläder bara. Min pojkvän gillar kolla på mina string osv.
  /Tjej 16
 • Det kanske kan betyda att han är trans som vill va tjej.
  /isak
 • Ja varför skulle han inte kunna ha tjejkläder på sig. Han gillar särkhet det och känner sig trygg med att ha på sig det hemma. puss och kram.
  /din kompis
 • Han är antingen med i LGBTQ+, han vet inte om att det är tjej kläder, tycker om crossdressing eller så är han otrogen. Ta upp det på ett sätt där det bara är en fråga, om han försöker försvara kan han vara otrogen eller del av LGBTQ. Men om han bara verkar akward så kan det vara personligt intresse.
  /Ketchup lipbalm

Aktuella artiklar

ArtikelAtt skilja sig

Du har alltid rätt att skilja dig om du vill. Även om den du är gift med inte vill skiljas.

Svara varandraHur stöttar jag min tjej som självskadar?

Bryr mig väldigt mycket om henne och hatar tanken att hon skadar sig själv. Vill inte göra situationen värre på något sätt.

Svara varandraMin tjej vill inte pussas - varför?

När vi träffades i början så kunde vi pussas när vi hade sex. Men hon säger att man bara gör sånt i början för att inte va konstig.

Svara varandraÄr det okej att bli ihop med kompisens ex?

Mina kompisar säger att de är helt säkra på att hon inte har kommit över honom än, men hon själv hypar upp mig på honom och har sagt att han inte betyder något längre.

Svara varandraJag älskar min flickvän, men fantiserar om hennes syster, hjälp!

Jag har en flickvän som jag har varit tillsammans med i över ett halvår och jag älskar henne. Men jag fantiserar HELA TIDEN om att ligga med hennes tvillingsyster.

Svara varandraJag blir orolig när min flickvän är ute sent på kvällarna, vad ska jag göra?

Hon är ofta ute sent på kvällarna och åker runt med sin bil och träffa andra, oftast killar. Jag vill inte berätta för henne för hon kanske tycker att jag bara är barnsligt eller tänker för mycket.

Tips/inlägg från ungaUMO frågar: Hur tar man kontakt med den man gillar?

Hur börjar man prata eller skriva med den man gillar? Vad säger eller skriver man? Här kan du läsa eller lyssna på andras tips. Eller tipsa andra och skriva hur du gjort.

ArtikelVi frågar på stan: Roliga minnen från Alla hjärtans dag!

Vad tycker andra om Alla hjärtans dag? Är det en härlig dag eller har det gått för långt?

Svara varandraFler som inte vill bli ihop med någon?

Jag är 15 år och kille. Men jag vill ej bli ihop med någon. Är det någon som känner igen sig? Är det normalt?

Till toppen av sidan