Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Varför tog hon bort mig från snap?

Hej! Jag behöver verkligen hjälp. För bara någon månad sedan så började jag skriva och snapa med en tjej. Det började med att vi försökte lära känna varandra och bara var liksom.

I början så var hon väldigt väldigt snäll och gav mig komplimanger ofta. Det gick över litegrann, hon var hela tiden snäll men det var inte lika mycket som i början. Efter ett tag fick jag även höra på en del djupare saker och fick prata ut med henne. Det kändes bra och jag kände mig speciell då man kanske inte berättar vad som helst för någon bara sådär.

Sen dess har vi bara allmänt snapat och skrivit. Men igår så upptäckte jag att hon inte längre var på min bv-lista på snap. Alltså, hon hade tagit bort mig. Jag fick ganska snabbt panik och visste inte vad jag skulle göra men efter en stund så valde jag att skriva till henne och frågade varför samt om jag hade gjort något.

Jag fick som svar att jag inte hade gjort något och att det var någon annan än hon själv som hade gjort det. Jaha? tänkte jag. Jag skrev senare och frågade om hon kunde lägga till mig igen men har inte fått något svar. Det kanske man ska ta som ett självklart nej men jag vill inte ”ge upp” där.

Vad ska jag göra nu? Vad kan det ha berott på? Vad tror ni?

/Olle 13

Svar:

 • Hej, det kan vara för att hon inte får smsa mer med dig för hennes kompisar och inte vågar prata med dig för att hon inte vill förlora sina kompisar.
  /Tjej 13
 • Har varit med om typ samma, det varjättejobbigt. Men tillslut glömde jag den här personen.
  /H
 • Du kan bara göra en sak och det är att vänta tills du får ett svar. Jag menar, det finns inget mer att göra. Du har gjort ditt bästa, så bara vänta. Om det är så här att du inte får nåt svar då kan du bara försöka glömma det och gå vidare i livet.
  //Jacob 16
 • Du hade kunnat skriva och fråga vad det är som hänt och/eller försöka vara extra snäll mot henne så hon också känner sig speciell. :)
  /Snöleoparden
 • Asså låt henne bara vara ett tag hon snapar tillbaka om hon vill.
  /😁
 • Hon kanske inte fick snapchatta med någon som hon inte känner eller kanske så var det någon av hennes syskon eller bröder. Men jag tycker att du ska fortsätta försöka prata med henne och om hon inte svarar så kan du prata med en kompis om det. :)
  /Dorottya :)
 • Svårt att veta om någon annan i hennes omgivning försöker kontrollera hennes privat/kärleksliv eller om hon bara inte ville såra dig genom att säga att hon inte längre ville ha kontakt av okänd anledning. Som tjej kan jag själv berätta att tjejer har generellt sätt mycket lättare för att öppna upp sig och prata om djupare känslor jämfört med de flesta killar i ung ålder i alla fall. Det är mycket möjligt att hon kände tillit för dig men det måste nödvändigtvis inte vara en större grej , jag är t.ex en väldigt pratsam och öppen person och tycker oftast inte ens att det är jobbigt att bli djup och dela med mig, det ligger liksom lite i vissas personligheter ibland. Även om vi själva ibland gärna hade behållt vissa kontakter eller fördjupat dom så måste man ledsamt som det är, släppa taget ibland ifall den andre inte längre vill. Människor brukar komma och gå och det behöver inte alltid vara personligt utan livet är bara "i vägen" på olika sätt ibland. Försök att tänka på andra människor som du har omkring dig och kom ihåg att du kommer möta många härliga människor i framtiden med liknande humor , gemensamma intressen osv. Det är inte värt det att hänga upp sig på en person.
  /lyckatill
 • Hej Olle, jag förstår hur du känner och tänker. Jag tror att hon i början tyckte om att snacka med dig och vill att du ska ge henne komplimanger tillbaka. Men efter ett tag kanske hon tyckte att det inte va som i början ni snacka eller att hon tyckte det var tråkigt och tycker att ni inte klickade så mycket längre och därför valde hon att komma med ursäkter. Hon kommer inte lägga till dig. Mitt tips är att du kan lätt hitta nån att prata med sant. Alla är olika och det kan vara svårt att lita på men du kommer hitta nån. Försök att inte ora dig. Du är speciell.
  /Alias
 • Jag tror att hon kanske ångrat sig att hon berättade dom där sakerna för dig.
  /Myran
 • Låt henne vara. Har hon tagit bort dig och iggar dig så är det av en anledning hjärtat. Ibland måste man ”ge upp”, tänkt inte mer på det.
  //jag vet
 • Känner igen mig. Jag skicka med en kille men efter typ en månad lämna han snapen på öppnad, betyder det att han inte gillar mig längre? Men ändå i skolan så pratar han med mig och kollar på mig och ler mot mig.
  /Milena

Mer på UMO

Svara varandra

Hur flörtar man på snapchat?

Jag har under en ganska lång tid skrivit med en kille över snap. Och jag börjar bli intresserad av honom.

Artikel

Byta bilder och sex på nätet

Att skicka bilder eller filmer kan kännas kul, spännande och sexigt. Precis som med sex utanför nätet ska alla som är med vilja det. Men det händer tyvärr att bilder och filmer sprids och används på andra sätt än det var tänkt.

Till toppen av sidan