Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Kär i en upptagen tjej, vad ska jag göra?

Jag är kär i en tjej som är ihop med en annan kille. Jag har tyckt om henne ett tag och de blev ihop ett tag efter det. Dessutom känner jag honom. Hon är ändå den enda person jag känt så här för. Vad ska jag göra?
/Jag 14 år

Skriv ditt svar

Svar:

 • Försök att tänka på något annat. Jag förstår att det är lättare sagt än gjort när man är kär, men om hon redan är i en relation med någon som hon trivs med så är det bara att acceptera hur det är.
  /Från en kille till en annan
 • Wallah, d ba gå vidare akhi. Gör nått som får dig att sluta tänka på henne. Eftersom hon blev tillsammans med en annan grabb då hon känner inte samma för dig. Hon e inte kär i dig å d e inget du kan ändra. Gå vidare och glöm henne, för ditt egna bästa bror.
  /Ägg i tolvpack just nu ba 19 å 90
 • Så länge de är ihop ska du låta bli
  /Bort med tassarna
 • Jag tycker att du ska berätta för den här tjejen att du gillar henne (:
  /Guss 17
 • Låt henne vara.
  /Tilda
 • Jag förstår verkligen att det måste vara jättejobbigt, jag har varit med om samma. Men det viktigaste är att du absolut INTE flörtar eller liknande med hon du är kär i! Det är jättesvårt att komma över det, tro mig jag vet.

  Men mitt tips är att undvika grejer där du är själv med tjejen eller tillsammans med båda, eftersom att det blir nog lite stel från din sida och det blir kanske jobbigt för dig. Men kom ihåg det inte är schysst mot någon av dem om du tillexempel flörtar eller ger komplimanger till tjejen, dessutom blir det säkert jobbigt för tjejen. Bara om de gör slut men absolut inte annars!
  //tjejen
 • Jag förstår hur du känner. Det kan vara svårt men det är viktigt att inte sabba för honom. Du måste nog bara glömma det. 
  /Leo, 16
 • Inget. Om de två är ihop ska man låta de vara oavsett hur länge man har gillat dem. Jag kan säga själv, jag har varit ihop med min kille i 4 månader och jag älskar honom så mycket, och det är en kille som har gillat mig mycket längre än vad jag har varit ihop med min kille och det är bara jobbigt när han försöker ge mig komplimanger när han vet att jag har en pojkvän. Om de gör slut kan du försöka nåt kanske, men annars borde du låta dem va.
  /tjej 15

Mer på UMO

Artikel

Tips och råd om du är utsatt för svartsjuka

Att bli utsatt för svartsjuka kan vara jobbigt. Du kan få stöd och hjälp om du behöver.

Artikel

Tips och råd om du är svartsjuk

Det brukar vara jobbigt att vara svartsjuk. Men det går att göra något åt den.

Tips/inlägg från unga

Vad gör du om en partner eller kompis är svartsjuk?

Har du varit utsatt för någons svartsjuka? Här kan du tipsa andra hur man kan hantera situationen. Du kan också läsa andras tips.

Svara varandra

Vad gör vi om vår kompis blir bortgift?

Jag och min kompis tror att våran snart 15 åriga klasskompis ska giftas bort.

Svara varandra

Hur ska jag släppa känslorna för kompisens ex?

Jag har börjat umgås med en kompis och hans ex. Det har gått ett tag nu och jag har börjat tycka om hans ex mer och mer.

Svara varandra

Vad ska man tänka på inför första dejten?

Jag har haft kontakt med en kille ett tag och nu ska vi träffas för första gången.

Svara varandra

Vad gör ni tjejer när ni går in tillsammans på toaletten?

Vad gör tjejer egentligen när de går in flera på toaletten samtidigt?

Svara varandra

Finns det killar som gillar lite större tjejer?

Många tjejer som väger mer än "normalvikten" skäms och mår dåligt över sina kroppar. Vad tycker ni killar om tjejer som är lite större?

Svara varandra

Hur får jag honom att våga prata med mig?

Jag gillar en kille som är lite blyg och tillbakadragen. Många dömer mig på grund av mitt utseende, men jag vill lära känna honom och att han ska gilla mig för min personlighet. Hur ska jag få honom att våga prata med mig?

Svara varandra

Gillar min kompis, hjälp!

Jag gillar en tjej i min ålder som går i samma kyrka och vi är bra kompisar. Har på senaste kunnat se tecken på att hon kanske gillar mig, hur ska man gå till väga för att ta det vidare?

Till toppen av sidan