Panik - lämna sidan!
Frågor & svar

Hur ska jag få mamma att säga ja till stringtrosor?

Fråga

Jag fyller snart 15 och de flesta i klassen använder stringtrosor. Jag vet inte hur jag ska fråga mamma eller om jag ens ska fråga.

Ibland när jag sagt till henne att stringtrosor är snygga så har hon sagt "men det är ju string" och bara gått ... Så vad ska jag göra?

Svar

Om du vill använda stringtrosor tycker jag att du ska säga det till din mamma. Hon kanske inte har förstått att du vill ha stringtrosor om du bara har sagt att du tycker de är snygga.

Om det känns svårt att säga det kan du till exempel skicka ett meddelande eller skriva en lapp. Om hon säger nej kanske ni kan prata om det och försöka komma överens, eller så får du vänta ett tag till.

Det viktiga är att du vill använda stringtrosor för att du själv vill och inte för att de flesta i klassen gör det. Jag tror inte att någon tycker det är konstigt om du har andra trosor. Du kan bara säga "Jag tycker inte att det är så skönt med string" om någon skulle fråga.

Med vänliga hälsningar
Therese Zetterqvist Eriksson, barnmorska

Mer på UMO

Svara varandraHar ni string eller andra trosor?

Brukar ni använda stringtrosor eller andra typer av trosor? I porr och liknande har alla tjejer string, men det speglar nog inte verkligheten särskilt bra skulle jag tro.

Till toppen av sidan