Panik - lämna sidan!

Alkoholism i blodet

Allt började med att jag kom, vi fick gå på massor av utredningar för att se om min mamma kunde ta hand om mig tillsammans med min pappa. Det vissade sig att när vi va på det hemmet så smygdrack hon alkohol på toan. Efter tre dagar på hemmet så hade min pappa tröttnat på alla tester dom gjorde så i stället för att vara där flyttade han hem till farmor och farfar, dom tog hand om oss.

En dag blev farmor sur för att mamma kom hem full och trodde att hon kunde få ta med mig till ett par kompisar, men farmor litade inte på henne! Så i stället för att hon skulle få ta med mig, blev hon utslängd ur farmors lägenhet. 

När det hade hänt blev det inte mindre för efter att farmor hade slängt ut henne så blev hon bara mer och mer aggressiv och visste inte vem hon var riktig, så en dag när pappa hade skaffat lägenhet så kom mamma för att hälsa på mig och självklart va hon onykter och blev sur på mig och satte mig i en garderob där jag fick sitta en hel natt för att jag hade blivit bortglömd av mamma. Så jag satt och sov där inne i skåpet. Men nästa morgon kommer pappa in i mitt rum och undrar vart jag är och blir sur på mamma för att hon har lagt mig nånstans där jag inte ska ligga så pappa fick leta för fullt i lägenheten för att mamma inte kom ihåg vart hon hade gömt mig eller slarvat bort mig någonstans. Efter 10 minuter hittade pappa mig sovandes, fortfarande i garderoben! 

Carro, 17 år
Till toppen av sidan