Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Det är okej att ångra sex!

Nu ska jag berätta första gången jag hade sex och jag ångrar mig faktiskt. Jag var 13 och hade någon kaotisk period om man kan säga så. Jag var väldigt stökig i skolan och kom ofta sent hem.

På helgerna festade jag. Jag hade då varit ihop med min dåvarande pojkvän i två veckor och vi skulle på fest. Jag hade också börjat dricka alkohol och hade inga gränser. Efter ett tag så blev jag mycket berusad men det tänkte jag inte på just då. Jag kände mig helt okej nykter.

Jag och han hamnade i min kompis rum och vi började hångla och ta av oss lite kläder osv. Sen frågade jag ”ska vi ha sex” först tvekade han och sen sa han ja och jag frågade flera gånger så jag var säker att han ville.

Sen så tog vi av oss kläderna och började ha sex. De var i typ 10 minuter innan andra kom in i rummet. Dagen efter insåg ju jag hur påverkad jag var, och kommer inte ihåg så mycket av vad som hänt, och jag dumpade han efter en vecka efter.

Jag ångrar verkligen att jag inte väntade och varför jag hade så bråttom. Och jag var så dum att jag gjorde det berusad. Även om att ha sex inte är så stor grej för mig.

Så om du nu känner dig stressad att ha sex. Ta det lugnt de är säkert många som inte har i din ålder. Hur du vill göra det eller vart osv det bestämmer du men känn dig inte stressad.

/Man lär sig av misstag

Mer på UMO

Artikel

Vad händer när man slutar dricka alkohol?

Att låta bli alkohol kan göra att du mår bättre både psykiskt och fysiskt. Det kan också göra att sex, sömn och relationer funkar bättre.

Artikel

Sex första gången

Det är vanligt att ha många olika tankar och känslor om hur det är att ha sex med någon för första gången. Det viktiga är att det känns bra för er som är med.

Till toppen av sidan