Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag har inte sagt till föräldrarna att jag fått mens

Hej allihopa!! För de första så hatar, verkligen hatar jag ordet mens. Men nu när jag har kommit upp i tonåren så är det enda jag får höra hela tiden ”har du fått mens” ”mEnS” ”MENS” MeNs” och ja, det har jag.

Men jag har fortfarande inte sagt till mamma. Jag skulle ALDRIG sagt till pappa. Men jag är rädd för reaktionen från mamma, asså om hon säger ”Åh grattis gumman” eller ”Åh gud nu är hon en kvinna” så kommer jag spy.

Jag fick SOM TUR VAR min första mens hemma.

I slutet av juli så var jag, min brorsa och min bonussyrra ute på kvällen. Jag hade ljusa jeans men som tur hade det inte blött igenom. Jag kände mig kissnödig och gick in för att kissa. Så fort jag drog ner trosan så var de en stor jävla blodfläck i min trosa, jag fick kallsvettningar och panikade.

Jag har ju aldrig använt en tampong förut! tänkte jag. Tänk er att jag bara var 11 när jag fick min mens och där satt jag på toan o försökte använda en tampong! Aja, mamma hade en ganska stor förpackning med typ 30 tamponger och jag fattade ju ingenting då så jag bytte ju en gång per timme typ!! Jag slösade sönder dem.

Nu ar det gått ett halvår och jag har fortfarande inte sagt till nån!!! Jag planerar faktiskt att säga till min bonusmamma, men de enda som vet nu är mina närmaste kompisar.

Och de roligaste är att jag och min kompis som jag känt sen 1:an fick sin första mens samma månad som jag 😂😂. Min andra kompis fick sin första mens för några veckor sen och jag och en annan hjälpte henne.

Det jag ville säga är bara att VÅGA SÄG TILL ERA FÖRÄLDRAR, SYSKON ELLER NÅN I SLÄKTEN!!! Även fast jag inte vågar, vågar du!!! Du är bäst!! ❤️

/Anonym

Mer på UMO

Artikel

Om mens

Mens är den blödning från livmodern som kommer ungefär en gång i månaden från och med puberteten. Mens är kroppens sätt att visa att du är könsmogen.

Till toppen av sidan