Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Kär i en yngre kille

Allt började med att jag och en vän åkte till en punkspelning. Vi träffade massa nya vänner, b.l.a. en yngre väldigt gullig kille. Först förstod jag inte att han var yngre, han såg nästan jämngammal ut. Vi blev genast bra vänner och utbytte telefonnummer. Nu har det gått ett par månader och jag har börjat få känslor för honom.

Hela våra gäng brukar hänga omkring på stan men det är mestadels han och jag som pratar. Jag bryr mig om honom så extremt mycket och vill inte såra honom. Vi har kommit varandra nära på väldigt kort tid och ibland anser han även att jag är en av de enda som kan få honom att må bra.

En gång blev vi rätt så fulla och jag råkade säga att jag gillade honom. Det värsta är att han sa det tillbaka. Han är fortfarande kär i en annan tjej men har sagt till mig att han är kär i mig med. Vi har strulat några gånger på fyllan. Han är 07a och jag är 04a. Jag vet att det inte är okej. Han är väldigt ung och det är inte rätt att jag gillar honom. Vi har legat och myst i hans säng ett par gånger och vi hade nästan sex en gång. Jag är glad att jag inte gjorde det, jag vägrar! Även om han vill det så är det inte okej!

Nu är jag orolig och vet inte vad jag ska göra. Jag menar, jag kan ju inte vara med någon så mycket yngre, men jag vill inte mista honom.

/ En väldigt förvirrad tjej

Mer på UMO

Artikel

Att vara kär

Att vara kär kan vara en härlig känsla. En del personer har varit kära många gånger, andra har aldrig varit kära.

Artikel

Olycklig kärlek

Ibland är det jobbigt att vara kär. Det brukar bli bättre efter ett tag, även om det inte känns så.

Artikel

Åldersgräns för sex

Du kanske har hört att du blir byxmyndig när du fyller 15 år. Det handlar om lagar som ska skydda barn och unga från att bli sexuellt utnyttjade. Därför är det förbjudet att ha sex med någon som är yngre än 15 år.

Till toppen av sidan