Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag tror jag är bisexuell

Jag är en kille på 15 år. Ända sedan många år tillbaka har jag funderat på min sexuella läggning. När jag är med mina kompisar kan vi skämta om homosexualitet och jag spelar med och skrattar för att inte verka konstig.

Jag tycker om tjejer ganska mycket och det finns många tjejer i min klass som jag tycker är snygga. När jag onanerar så brukar jag tänka på tjejer som jag gillar. Men de senaste åren har jag börjar gilla killar mer och mer. Speciellt en kille som går i min klass. Vi är väldigt bra kompisar och har varit det länge.

Men jag tror att jag börjar gilla honom, jag tänker på han när jag onanerar och brukar snegla lite extra i omklädningsrummet. Han är verkligen sååå snygg, smart och snäll. Jag har vägrat acceptera det innan, men jag tror att jag är bisexuell. Jag hoppas att han och jag kan bli mer än bara vänner!

/kille 15 år

Mer på UMO

Frågor & svar

Hur vet jag om jag är bisexuell?

Är det om jag vill ha sex med både killar och tjejer? Eller är det om jag blir kär? Eller är det om jag inte tycker att det spelar någon roll vem jag är kär i?

Svara varandra

Hur ska jag komma ut som gay i min lilla stad?

Jag bor i en småstad där rykten sprids fort och de flesta har konservativa idéer. Bara jag pratar med en slumpmässig person så kommer det indirekt fram att den är homofob.

Till toppen av sidan