Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Min vän mådde dåligt, nu finns han inte mer

Jag visste inte att min bästa kompis mådde dåligt. Så jag vill bara påminna alla om att fråga era vänner hur de mår och ta vara på tiden.

Jag har aldrig haft en sån fin relation till en kompis, det var verkligen vi två, och han förgyllde mitt liv så mycket. Man vet aldrig hur mycket tid man får och nu är han borta för alltid. Han var den gladaste jag kände. Populär, fin, snäll, rolig, fantastisk person på alla sätt som gillade alla och bara vill ha en good time.

Vi pratade om allting, men han sa inte hur illa saker var eller att han ville försvinna. Så jag svarade inte när han ringde för att säga hejdå. Nu är det tre månader sedan han gick bort. Jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv och saker kommer aldrig kännas som förr. Jag hoppas ni tar vara på era vänner och berättar hur mycket de betyder för er. För man vet aldrig när man ska förlora någon man älskar.

/19

Mer på UMO

ArtikelStötta någon som har självmordstankar

Det finns mycket du kan göra om du vill stötta någon som mår dåligt. Och det finns bra hjälp att få, både för dig och för den som mår dåligt. Berätta för en vuxen eller kontakta vården om någon du känner planerar att ta sitt liv.

Till toppen av sidan