Panik - lämna sidan!

Jag blev mobbad och kände mig ensam

När jag var 9 år och skulle börja 3:an i en annan skola så trodde jag att saker och ting skulle vara normala. Jag skulle skaffa många vänner i skolan, få bra resultat i skolan och inte oroa mig för något alls. Men jag hade helt fel.

Jag blev mobbad i skolan, för väldigt konstiga anledningar som t.ex. storleken av mina läppar. Det var gånger där eleverna sa så många saker om mig och flera gånger så fick jag en massa slag på mig. Det var en gång där en pojke som var tre år yngre än mig slog mig med en bit trä på huvudet och jag kände att jag verkligen skulle få hjärnskakning. Som tur är att jag inte fick det men mobbningen fortsatte. Lärarna gjorde ingenting för att stoppa det och jag började att könna mig så krossad innuti.

Fastän jag var ett litet barn så började jag gå igenom saker som en tonårig person gör. Sedan efter ett år i den där skolan bytte jag skola igen men jag blev aldrig den samma. Jag började långsamt att gå ifrån alla för att jag var rädd. Rädd att gå igenom samma historia.

Nu är jag 16 år och mitt liv har blivit bättre. Jag är nästan den ensamma tjejen som för några år sedan. Men för att vara helt ärlig så känner jag mig inte lika ledsen och ensam som innan.

Anonym

Till toppen av sidan