Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Reportage: "Vi blev osams om disken"

Kyle och Angelica har precis blivit sambo. De längtade efter att inte behöva resa så långt för att träffas. Men det har inte varit helt enkelt för dem att bo trångt och att anpassa sig till varandras vanor.

– Jag är morgonmänniska och gillar struktur och ordning och reda, säger Kyle.

Hans sambo Angelica däremot har inget emot att disken står odiskad ett tag och hon gillar att sova länge på morgonen. Deras olika personligheter har ibland gjort att de inte har kommit överens. Att lägenheten bara har ett rum påverkar också. 

– Vi har märkt att det blivit ännu viktigare att prata mycket och att kompromissa när man bor ihop och det är trångt, säger Angelica.

Mer på UMO

Svara varandraJag vill bo med min kille, har ni några tips?

Han är 19 år och jag är 17, och vi har pratat en del om att flytta ihop när han kommer hit. Jag vill så gärna, men jag är orolig över vad det skulle innebära samtidigt. Jag har ingen inkomst förutom CSN, skulle få längre pendling till skolan och är i allmänhet lite rädd för hur jag skulle klara mig utan mina föräldrar, även om jag drömt om att flytta hemifrån på grund av hur jag har det hemma idag.

Fråga UMOSka jag göra slut fast jag älskar honom?

Jag har börjat tveka för jag känner inget pirr med honom längre, förälskelsen är borta och det känns som om vi bara är bra kompisar. Jag kan inte ens ha sex med honom för jag blir inte kåt på honom längre.

Till toppen av sidan