Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag är tjej och får orgasm för snabbt, har ni tips?

Jag är en tjej och får orgasm för snabbt. Jag har då börjat träffa en kille, och när vi hånglar och är på väg till att ligga så kan det räcka med att han trycker sitt ben mot mig och jag får en orgasm. Vilket jag tycker är extremt jobbigt då jag tappar all lust att ha sex.

Jag vet inte hur jag ska undvika det då det inte är lika mycket prat om när tjejer kommer snabbt som det är för killar. Vill verkligen kunna hålla uppe lusten att ligga med han men allt bara försvinner då. Vet inte vad jag ska göra?
/:/

Svar:

 • Kanske kan du fortsätta ha sex när du kommit? Men inte om det känns obehagligt eller dåligt så klart. Jag tycker det är skönt att fortsätta eftersom jag alltid får orgasm innan min kille.
  /J
 • Jag brukar känna när jag får orgasm och då brukar jag spänna mig och göra det långsamt kanske till och med ta en paus. Hjälper det?

  /07

 • Testa att dra ut på det.
  /shakira
 • Funkar det inte att onanera en snabbis precis innan ni börjar mysa tillsammans?
  /Ken
 • Joo men du skulle kunna testa en teknik som heter "Edging". Det är när man tar en kort paus precis innan orgasmet kommer, och när du har varvat ner dig igen så bygger du upp det igen, och slutar, och börjar igen osv.  
  /Myspysen13
 • Det finns övningar för personer med snopp som kan lära en att fördröja orgasmen. Kanske det finns något liknande som kan funka för dig? Värt att kolla upp iallafall.
  //14 år
 • Jag vet inte ifall detta skulle hjälpa men man kan ”träna sig” på att försöka att inte få orgasm. T.ex genom att sluta precis innan man kommer och sen fortsätta när du onanerar, jag är inget proffs men man även träna på att bli ”mindre känslig” och därmed inte få orgasm lika fort! (Förlåt för hemsk förklaring)
  /:)
 • Hejsan! Jag tycker att du borde prata med din kille och säga att du kanske inte kan ha lika mycket förspel som ni har just nu och bara vara ärlig och säga anledningen. Lycka till!
  /EYY
 • Du kan träna på att inte komma när du onanerar. När du känner atr du är påväg att få orgasm sluta och ta en liten paus. Fortsätt likadant igen och igen tills du byggt upp det under lång tid.
  /Th
 • När du onanerar kan du testa "edging", dvs onanera tills precis innan du känner att du kommer få orgasm, och sedan vänta ett litet tag innan du kör igång igen (och fortsätta tills du verkligen vill komma). Det är ett tips som jag har hört ska funka för killar som kommer för snabbt, men det borde nog fungera bra för tjejer också. Förhoppningsvis kan du då kontrollera dig själv lite bättre när du är med din kille sedan. Känn ingen press över det hela, om du slappnar av och "tränar" lite grann kommer du säkert att kunna hålla dig längre :)
  /Kille 18
 • Kanske analsex kan vara något om du vill ha penetrerande sex med din pojkvän? om din slida och klitoris är för känslig för att fortsätta när du fått orgasm.
  /analsexälskare
 • Vet han om ditt problem och att du tycker det är jobbigt? Kanske kan ni typ börja om efter du kommit eller så får du styra mycket så du har kontrollen och han får njuta av att veta att du styr. Det är väldigt upphetsande med en tjej som är superkåt och bara blir kåtare när hon kåtar upp sin kille.
  /älskar tjejer som kommer hårt
 • Prata med din kille om du inte redan gjort det! Du kan ju säga till honom att du är nära på att komma och då kan ni sluta med det som känns för skönt. Testa med mindre förspel om detta fungerar för din kille också, det kan ju göra att man inte blir lika upphetsad. Träna när du onanerar på att hålla tillbaka orgasmen, om du är nära på att komma slutar du med det som är skönt några gånger tills du inte klarar att hålla tillbaka. Det kan säkert vara svårt till en början men tror att det kan vara en bra träning. Lycka till och ta hand om dig <3
  /anonym

Aktuella artiklar

Svara varandra

Hur hade ni sex första gången?

Munsex eller smek/petting? Eller låg ni också, alltså hade ni samlag? Hur gjorde ni och hur blev det?

Svara varandra

Hur vill ni få brösten smekta?

Vill ni med fitta att man tar på era bröst när man har sex, till exempel när man fingrar? Hur vill ni i så fall att man smeker och stimulerar? Vad är skönt?

Svara varandra

Jag är tjej och porrberoende - hur slutar jag?

Jag har jättesvårt att bli kåt med min pojkvän, jag är attraherad av honom men jag blir inte våt och jag måste nästan kolla på porr på toan innan vi ska ha sex för att komma igång. Detta suger.

Svara varandra

Vågar inte prata under sex!

Jag vågar inte prata under förspel eller sex. Det känns ”stelt” och ”läskigt”. Nån som känner samma och va borde jag göra?

Svara varandra

Vad finns det för alternativ till dildo?

Vad finns det för alternativ till dildo om man inte kan/vill köpa en?

Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Jag har svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på.

Svara varandra

Var skaffar ni med liten kuk kondomer?

Var får ni med liten kuk era kondomer? Tänkte skaffa tjej men man måste ju vara lite förberedd.

Svara varandra

Måste jag suga av min kille?

Jag vill återgälda njutningen han ger mig, men jag vet inte hur jag ska göra det på ett bra sätt? Jag vill inte heller att han ska känna skuld för att jag smått lider av att suga av honom.

Svara varandra

Han vill höra om mitt tidigare sexliv

Jag har precis träffat en kille. Han har frågat mig om mitt förflutna angående hur många jag har legat med innan honom.

Svara varandra

Har aldrig fått orgasm - vad gör jag för fel?

Känns som jag provat allt: inne i slidan, utanför, klitoris, stimulera brösten samtidigt, duschtrycket, duschtrycket med kallt vatten (närmaste jag varit), och i princip allt fast jag har sextat med min kille samtidigt.

Till toppen av sidan