Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag är tjej och får orgasm för snabbt, har ni tips?

Jag är en tjej och får orgasm för snabbt. Jag har då börjat träffa en kille, och när vi hånglar och är på väg till att ligga så kan det räcka med att han trycker sitt ben mot mig och jag får en orgasm. Vilket jag tycker är extremt jobbigt då jag tappar all lust att ha sex.

Jag vet inte hur jag ska undvika det då det inte är lika mycket prat om när tjejer kommer snabbt som det är för killar. Vill verkligen kunna hålla uppe lusten att ligga med han men allt bara försvinner då. Vet inte vad jag ska göra?
/:/

Svar:

 • Kanske kan du fortsätta ha sex när du kommit? Men inte om det känns obehagligt eller dåligt så klart. Jag tycker det är skönt att fortsätta eftersom jag alltid får orgasm innan min kille.
  /J
 • Jag brukar känna när jag får orgasm och då brukar jag spänna mig och göra det långsamt kanske till och med ta en paus. Hjälper det?

  /07

 • Testa att dra ut på det.
  /shakira
 • Funkar det inte att onanera en snabbis precis innan ni börjar mysa tillsammans?
  /Ken
 • Joo men du skulle kunna testa en teknik som heter "Edging". Det är när man tar en kort paus precis innan orgasmet kommer, och när du har varvat ner dig igen så bygger du upp det igen, och slutar, och börjar igen osv.  
  /Myspysen13
 • Det finns övningar för personer med snopp som kan lära en att fördröja orgasmen. Kanske det finns något liknande som kan funka för dig? Värt att kolla upp iallafall.
  //14 år
 • Jag vet inte ifall detta skulle hjälpa men man kan ”träna sig” på att försöka att inte få orgasm. T.ex genom att sluta precis innan man kommer och sen fortsätta när du onanerar, jag är inget proffs men man även träna på att bli ”mindre känslig” och därmed inte få orgasm lika fort! (Förlåt för hemsk förklaring)
  /:)
 • Hejsan! Jag tycker att du borde prata med din kille och säga att du kanske inte kan ha lika mycket förspel som ni har just nu och bara vara ärlig och säga anledningen. Lycka till!
  /EYY
 • Du kan träna på att inte komma när du onanerar. När du känner atr du är påväg att få orgasm sluta och ta en liten paus. Fortsätt likadant igen och igen tills du byggt upp det under lång tid.
  /Th
 • När du onanerar kan du testa "edging", dvs onanera tills precis innan du känner att du kommer få orgasm, och sedan vänta ett litet tag innan du kör igång igen (och fortsätta tills du verkligen vill komma). Det är ett tips som jag har hört ska funka för killar som kommer för snabbt, men det borde nog fungera bra för tjejer också. Förhoppningsvis kan du då kontrollera dig själv lite bättre när du är med din kille sedan. Känn ingen press över det hela, om du slappnar av och "tränar" lite grann kommer du säkert att kunna hålla dig längre :)
  /Kille 18
 • Kanske analsex kan vara något om du vill ha penetrerande sex med din pojkvän? om din slida och klitoris är för känslig för att fortsätta när du fått orgasm.
  /analsexälskare
 • Vet han om ditt problem och att du tycker det är jobbigt? Kanske kan ni typ börja om efter du kommit eller så får du styra mycket så du har kontrollen och han får njuta av att veta att du styr. Det är väldigt upphetsande med en tjej som är superkåt och bara blir kåtare när hon kåtar upp sin kille.
  /älskar tjejer som kommer hårt
 • Prata med din kille om du inte redan gjort det! Du kan ju säga till honom att du är nära på att komma och då kan ni sluta med det som känns för skönt. Testa med mindre förspel om detta fungerar för din kille också, det kan ju göra att man inte blir lika upphetsad. Träna när du onanerar på att hålla tillbaka orgasmen, om du är nära på att komma slutar du med det som är skönt några gånger tills du inte klarar att hålla tillbaka. Det kan säkert vara svårt till en början men tror att det kan vara en bra träning. Lycka till och ta hand om dig <3
  /anonym

Aktuella artiklar

Svara varandra

Jag får inte komma under sex, vad ska jag göra?

Min kille kommer snabbare än jag, och efter det orkar han aldrig fortsätta.

Artikel

Köpa och sälja sex – vad säger lagen?

Att köpa sex är olagligt. Det spelar ingen roll om ersättningen är pengar, alkohol, ett jobb eller något annat. Här kan du läsa mer om vad lagen säger om att köpa och sälja sex.

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Min tjej vill inte ha sex längre, vad ska jag göra?

Jag och min tjej brukade ha ett perfekt sexliv, men nu vill hon inte ligga längre. Vad hade du gjort i samma situation?

Svara varandra

Jag är beroende av porr, vad ska jag göra?

Jag är en trettonårig kille som blivit beroende av porr. Nu vill jag titta mindre på porr men vet inte hur.

Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom?

Svara varandra

Varför blir jag inte kåt?

Jag blir inte kåt av något alls och vill inte ha sex med andra. Är det något fel på mig?

Svara varandra

Finns det killar som gillar lite större tjejer?

Många tjejer som väger mer än "normalvikten" skäms och mår dåligt över sina kroppar. Vad tycker ni killar om tjejer som är lite större?

Svara varandra

Hur blir jag hård när det väl gäller?

Idag var andra gången jag hade problem med mitt stånd. Den blir inte hårdare halvhård, eller ”softish”. Det har varit riktigt pinsamt båda gångerna. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Svara varandra

Vad blir killar kåta av?

Ge tips på vad killar blir kåta av!

Till toppen av sidan