Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag är tjej och får orgasm för snabbt, har ni tips?

Jag är en tjej och får orgasm för snabbt. Jag har då börjat träffa en kille, och när vi hånglar och är på väg till att ligga så kan det räcka med att han trycker sitt ben mot mig och jag får en orgasm. Vilket jag tycker är extremt jobbigt då jag tappar all lust att ha sex.

Jag vet inte hur jag ska undvika det då det inte är lika mycket prat om när tjejer kommer snabbt som det är för killar. Vill verkligen kunna hålla uppe lusten att ligga med han men allt bara försvinner då. Vet inte vad jag ska göra?
/:/

Skriv ditt svar

Svar:

 • Funkar det inte att onanera en snabbis precis innan ni börjar mysa tillsammans?
  /Ken
 • Joo men du skulle kunna testa en teknik som heter "Edging". Det är när man tar en kort paus precis innan orgasmet kommer, och när du har varvat ner dig igen så bygger du upp det igen, och slutar, och börjar igen osv.  
  /Myspysen13
 • Det finns övningar för personer med snopp som kan lära en att fördröja orgasmen. Kanske det finns något liknande som kan funka för dig? Värt att kolla upp iallafall.
  //14 år
 • Jag vet inte ifall detta skulle hjälpa men man kan ”träna sig” på att försöka att inte få orgasm. T.ex genom att sluta precis innan man kommer och sen fortsätta när du onanerar, jag är inget proffs men man även träna på att bli ”mindre känslig” och därmed inte få orgasm lika fort! (Förlåt för hemsk förklaring)
  /:)
 • Hejsan! Jag tycker att du borde prata med din kille och säga att du kanske inte kan ha lika mycket förspel som ni har just nu och bara vara ärlig och säga anledningen. Lycka till!
  /EYY
 • Du kan träna på att inte komma när du onanerar. När du känner atr du är påväg att få orgasm sluta och ta en liten paus. Fortsätt likadant igen och igen tills du byggt upp det under lång tid.
  /Th
 • När du onanerar kan du testa "edging", dvs onanera tills precis innan du känner att du kommer få orgasm, och sedan vänta ett litet tag innan du kör igång igen (och fortsätta tills du verkligen vill komma). Det är ett tips som jag har hört ska funka för killar som kommer för snabbt, men det borde nog fungera bra för tjejer också. Förhoppningsvis kan du då kontrollera dig själv lite bättre när du är med din kille sedan. Känn ingen press över det hela, om du slappnar av och "tränar" lite grann kommer du säkert att kunna hålla dig längre :)
  /Kille 18
 • Kanske analsex kan vara något om du vill ha penetrerande sex med din pojkvän? om din slida och klitoris är för känslig för att fortsätta när du fått orgasm.
  /analsexälskare
 • Vet han om ditt problem och att du tycker det är jobbigt? Kanske kan ni typ börja om efter du kommit eller så får du styra mycket så du har kontrollen och han får njuta av att veta att du styr. Det är väldigt upphetsande med en tjej som är superkåt och bara blir kåtare när hon kåtar upp sin kille.
  /älskar tjejer som kommer hårt
 • Prata med din kille om du inte redan gjort det! Du kan ju säga till honom att du är nära på att komma och då kan ni sluta med det som känns för skönt. Testa med mindre förspel om detta fungerar för din kille också, det kan ju göra att man inte blir lika upphetsad. Träna när du onanerar på att hålla tillbaka orgasmen, om du är nära på att komma slutar du med det som är skönt några gånger tills du inte klarar att hålla tillbaka. Det kan säkert vara svårt till en början men tror att det kan vara en bra träning. Lycka till och ta hand om dig <3
  /anonym

Aktuella artiklar

Svara varandraKan man må bättre av att inte runka?

Jag har som mål att inte runka eller kolla porr denna veckan. Vill testa och se om mitt mående påverkas på ett positivt sätt.

Frågor och svarVad hjälper mot blue balls?

Ibland vill hon att vi avbryter innan jag fått orgasm och utlösning. Då får jag ont i pungen. Är det farligt?

Svara varandraJag var otrogen, kan min kille få reda på det?

Killen jag var otrogen med har ingen kontakt med mig eller min kille. Hur ska jag göra och tänka?

ArtikelFrågor och svar: Om nudes/nakenbilder, vad är lagligt?

Om du vill skicka, dela eller ta emot nakenbilder är det bra att du har koll på vad du får och inte får göra.

Svara varandraSka jag berätta om tidigare sex och relationer?

Hjälp jag vet inte vad jag ska göra! Jag hade varit singel ett bra tag och blev då kk med en killkompis. Nu har jag träffat en annan kille och håller kanske på att bli kär. Borde jag berätta för honom om att jag har legat med min killkompis?

Svara varandraHur man har sex bakifrån?

Jag har fått en fråga från min tjej att köra bakifrån men då jag är oerfaren tycker jag det är svårt att hitta rätt och ens nå in i henne.

Egna berättelserTankar om könsidentitet gjorde sex omöjligt - men nu funkar det

Jag gav upp helt enkelt och tänkte att jag var dömd att leva ensam resten av mitt liv. Men så lärde jag känna en person som förändrade allt.

ArtikelFrågor och svar: Om nudes/nakenbilder, vad är lagligt?

Om du vill skicka, dela eller ta emot nakenbilder är det bra att du har koll på vad du får och inte får göra.

Egna berättelserSex första gången - jag var inte tillräckligt kåt

Vi bytte positioner massa gången men inget fungerade. Han började tappa ståndet så jag gick ner på honom, men när han sedan försökte trycka in den igen kändes det nästan som att den böjdes. Efter en stund slutade vi och klädde vi på oss.

Svara varandraHur gör ni med kladdet efter onani?

Brukar alltid onanera i duschen så man bara sköljer av sen, men känns bekvämare att göra det i sängen, men vad gör man med lubrikationen sen?

Till toppen av sidan