Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Var hade ni första sexet?

Till er som haft sex, VAR hade ni det första gången?
/Nyfiken

 

Svar:

 • I min killes säng
 • I soffan hemma hos min moster. Låter väldigt konstigt men hon var faktiskt inte hemma.
  /17-åring
 • Hemma hos mig i min säng med mitt första ex, bra plats att ha de på mjukt och skönt underlag. Sen kan man experimentera på olika ställen, de värsta stället var hängmattan på landstället… De gick men jävlar va vi skrattade när vi två trillade ur den och landade på gräsmattan.
  /Ingenjörsstudenten
 • Första gången var i biosalong.
  /Threesome i bio
 • Hemma i min egen säng med min pojkvän.
  /Tjej 15 år
 • Jag hade sex första gången på en buss längst bak. Busschauffören började gå mot oss och sen såg var vi gjorde så han gick tillbaka och körde vidare han lät oss vara kvar på bussen hur länge vi ville så jag o han knullade länge på bussen.
  /Kåt 13-årig tjej
 • Hemma hos honom i hans lägenhet där han bodde själv i hans säng.
  /Anonym tjej
 • Det var dagen efter jag fyllt 14 och jag gick hem till en kompis, han var inte hemma men hans syrra som är nästan två år äldre sa att han kommer hem om en timme så jag väntade i hans rum. Vi satt på sängen och snackade och helt plötsligt så kysste vi varandra och började röra lite vid varandra och jag har aldrig varit så upphetsad som jag var då. Vi kysstes och smektes intensivt och kläderna åkte av och helt plötsligt så red hon mig där i hans säng tills jag fick utlösning. Så blev jag av med oskulden hemma hos min bästa kompis.
  /Peter 15
 • Mitt första var i köket när mina föräldrar var hemma och i ett annat rum. Jag hade kompisar över men dom var på rummet så jag och en tjej skulle laga middag till alla oss men medans våran hemmagjorda pizza var i ugnen så börjar hon pulla från ingenstans. Jag kåt som jag var så började jag runka och sen det som hände hände.
  /Kille 14
 • På ett hotellrum, på en studentresa, förra året.
  /19, Tjej
 • I skogen med min bästa vän.
  /V
 • I min egen säng. Hade jag gjort om det hade jag valt hans säng ha ha.
  /Tjej 16
 • Mitt första var på en bio längst bak, vi blev utslängda tyvärr men när vi kom hem till mig så fortsatte vi i mitt rum.
  /Kåt 17-årig tjej
 • I mitt rum
  /Ehmja
 • i ett köpcentrum med en tjej jag känt första dagen.
  /En kille som ville bli av med oskulden
 • I en husvagn på en camping! Jag och min granne (ett år äldre än mig) var bästa vänner och skulle åka på camping med våra föräldrar. Min mamma kom in när vi hållde på och blev skit stelt..
  / En 14 årig tjej
 • Mopedbil, hade en grej med en tjej när jag var femton. Vi pratade mest på fester/krök och hade strulat någon gång då och då. På en av festerna behövde en stor del av alla som va där gå ut för att en stor glaspelare hade gått sönder. Det regnade väldigt mycket och påvägen ut hamnade denna tjejen och jag bredvid varandra. Jag sa då att vi sätter oss i min mopedbil medans de städade upp där inne. Vi pratade och drack och efter ungefär 5 min såg vi att folk började gå in igen. Vi började då kyssas vilket ledde till att vi hade sex. Eftersom jag var ganska full var jag inte så nervös. Sexet va inte så långt eftersom vi båda kom väldigt snabbt, nu i efterhand skrattar vi båda åt de eftersom jag fick väldigt stor mängd utlösning gahhahahaag
  /16 årig grabb
 • Första gången jag hade sex var på skoltoan.
  /13-årig tjej
 • Hemma hos mig i min säng. Det hände inte för så länge sen, jag hade varit tsm med min tjej i ungefär 8 månader då. Det började med att hon ville bli pullad, jag pulka henne sen sög hon av mig och sen ba hände det. Hon satte sig på mig och jag satte på kondom, sen körde vi långsamt och sen snabbare och snabbare tills vi båda kom. Sen dess har vi haft sex regelbundet.
  /Hemligggg
 • jag och min pv hade ingenstans att vara på så vi låg inne på herrarnas toa på emporia. gick fantasktiskt tills städpersonalen såg en tjej komma ut ur herrarnas och vi blev bannade från hela emporia lol.
  /anonym malmötjej
 • I min pojkväns säng :)
  /tjej
 • Jag hade mitt på en toalett på en fest när jag var 15 år gammal.
  /Die
 • På skoltoan. Jag rekommenderar inte, vi glömde att låsa och en lärare öppnade...
  /Ben
 • Hemma i min lägenhet, i sängen.
  /Tjej 16år

Aktuella artiklar

Svara varandra

Var skaffar ni med liten kuk kondomer?

Var får ni med liten kuk era kondomer? Tänkte skaffa tjej men man måste ju vara lite förberedd.

Svara varandra

Ska jag bryta mitt löfte att inte ha sex?

Ofta runkar jag för att få bort kåtheten men ibland vill jag ha "mer".

Egna berättelser

Sex första gången - jag var inte tillräckligt kåt

Vi bytte positioner massa gången men inget fungerade. Han började tappa ståndet så jag gick ner på honom, men när han sedan försökte trycka in den igen kändes det nästan som att den böjdes. Efter en stund slutade vi och klädde vi på oss.

Svara varandra

Var du kär i den du hade sex med första gången?

Vem hade du sex med första gången? Känner mig pressad över att det behöver vara med någon man är kär i.

Svara varandra

Är jag redo att ha sex?

Vi har varit tillsammans i lite mer än fyra månader och han har börjat snacka om att ha sex.

Svara varandra

Onani och sex första gången - hur gamla var ni?

Vilken ålder var ni i när ni onanerade första gången? Och/eller hur gammal var du när du hade ditt första sex?

Artikel

Åldersgräns för sex

Du kanske har hört att du blir byxmyndig när du fyller 15 år. Det handlar om lagar som ska skydda barn och unga från att bli sexuellt utnyttjade. Därför är det förbjudet att ha sex med någon som är yngre än 15 år.

Artikel

Sex och samtycke

Du måste vara säker på att den du har sex med vill. Det måste finnas samtycke. Men hur vet man om någon vill?

Svara varandra

Hur suger man av någon?

Jag har aldrig sugit av någon men skulle gärna velat testa. Har ni några tips på hur man suger av och vad som är skönast för er när någon suger av?

Svara varandra

Hur gör jag med glasögonen under sex och kyssar?

Jag är en trettonårig tjej som har glasögon och har haft nästan hela livet. Jag känner mig lite obekväm utan mina glasögon eftersom dem är lika naturliga för mig som att ha kläder på mig.

Till toppen av sidan