Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Var hade ni första sexet?

Till er som haft sex, VAR hade ni det första gången?
/Nyfiken

 

Svar:

 • I min killes säng
 • I soffan hemma hos min moster. Låter väldigt konstigt men hon var faktiskt inte hemma.
  /17-åring
 • Hemma hos mig i min säng med mitt första ex, bra plats att ha de på mjukt och skönt underlag. Sen kan man experimentera på olika ställen, de värsta stället var hängmattan på landstället… De gick men jävlar va vi skrattade när vi två trillade ur den och landade på gräsmattan.
  /Ingenjörsstudenten
 • Första gången var i biosalong.
  /Threesome i bio
 • Hemma i min egen säng med min pojkvän.
  /Tjej 15 år
 • Jag hade sex första gången på en buss längst bak. Busschauffören började gå mot oss och sen såg var vi gjorde så han gick tillbaka och körde vidare han lät oss vara kvar på bussen hur länge vi ville så jag o han knullade länge på bussen.
  /Kåt 13-årig tjej
 • Hemma hos honom i hans lägenhet där han bodde själv i hans säng.
  /Anonym tjej
 • Det var dagen efter jag fyllt 14 och jag gick hem till en kompis, han var inte hemma men hans syrra som är nästan två år äldre sa att han kommer hem om en timme så jag väntade i hans rum. Vi satt på sängen och snackade och helt plötsligt så kysste vi varandra och började röra lite vid varandra och jag har aldrig varit så upphetsad som jag var då. Vi kysstes och smektes intensivt och kläderna åkte av och helt plötsligt så red hon mig där i hans säng tills jag fick utlösning. Så blev jag av med oskulden hemma hos min bästa kompis.
  /Peter 15
 • Mitt första var i köket när mina föräldrar var hemma och i ett annat rum. Jag hade kompisar över men dom var på rummet så jag och en tjej skulle laga middag till alla oss men medans våran hemmagjorda pizza var i ugnen så börjar hon pulla från ingenstans. Jag kåt som jag var så började jag runka och sen det som hände hände.
  /Kille 14
 • På ett hotellrum, på en studentresa, förra året.
  /19, Tjej
 • I skogen med min bästa vän.
  /V
 • I min egen säng. Hade jag gjort om det hade jag valt hans säng ha ha.
  /Tjej 16
 • Mitt första var på en bio längst bak, vi blev utslängda tyvärr men när vi kom hem till mig så fortsatte vi i mitt rum.
  /Kåt 17-årig tjej
 • I mitt rum
  /Ehmja
 • i ett köpcentrum med en tjej jag känt första dagen.
  /En kille som ville bli av med oskulden
 • I en husvagn på en camping! Jag och min granne (ett år äldre än mig) var bästa vänner och skulle åka på camping med våra föräldrar. Min mamma kom in när vi hållde på och blev skit stelt..
  / En 14 årig tjej
 • Mopedbil, hade en grej med en tjej när jag var femton. Vi pratade mest på fester/krök och hade strulat någon gång då och då. På en av festerna behövde en stor del av alla som va där gå ut för att en stor glaspelare hade gått sönder. Det regnade väldigt mycket och påvägen ut hamnade denna tjejen och jag bredvid varandra. Jag sa då att vi sätter oss i min mopedbil medans de städade upp där inne. Vi pratade och drack och efter ungefär 5 min såg vi att folk började gå in igen. Vi började då kyssas vilket ledde till att vi hade sex. Eftersom jag var ganska full var jag inte så nervös. Sexet va inte så långt eftersom vi båda kom väldigt snabbt, nu i efterhand skrattar vi båda åt de eftersom jag fick väldigt stor mängd utlösning gahhahahaag
  /16 årig grabb
 • Första gången jag hade sex var på skoltoan.
  /13-årig tjej
 • Hemma hos mig i min säng. Det hände inte för så länge sen, jag hade varit tsm med min tjej i ungefär 8 månader då. Det började med att hon ville bli pullad, jag pulka henne sen sög hon av mig och sen ba hände det. Hon satte sig på mig och jag satte på kondom, sen körde vi långsamt och sen snabbare och snabbare tills vi båda kom. Sen dess har vi haft sex regelbundet.
  /Hemligggg
 • jag och min pv hade ingenstans att vara på så vi låg inne på herrarnas toa på emporia. gick fantasktiskt tills städpersonalen såg en tjej komma ut ur herrarnas och vi blev bannade från hela emporia lol.
  /anonym malmötjej
 • I min pojkväns säng :)
  /tjej
 • Jag hade mitt på en toalett på en fest när jag var 15 år gammal.
  /Die
 • På skoltoan. Jag rekommenderar inte, vi glömde att låsa och en lärare öppnade...
  /Ben
 • Hemma i min lägenhet, i sängen.
  /Tjej 16år

Aktuella artiklar

Svara varandra

Hur förbereder jag mig för gaysex med en kille?

Jag känner mig redo men vet inte riktigt hur jag förbereder mig. Snälla hjälp mig, förklara så mycket de bara går!

Svara varandra

Hur frågar man om någon vill ha sex?

Hur gör ni när ni frågar om någon vill ha sex? Vad säger ni?

Svara varandra

Tips på nya ställningar?

Jag och min flickvän har börjat ha sex, men vi har svårt att komma på nya positioner att ha det i. Vi kör typ bara missionären. Vilka andra ställningar finns det?

Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom?

Egna berättelser

Jag avbröt sexet

Han tar av mig bh:n och börjar suga mina bröst. Han slicka och nafsar på dem. Medan han gör det så trycker jag hans ena hand mot mina trosor för att visa vad jag vill.

Egna berättelser

Kände press att ha sex

Jag ville va vuxen, jag ville ha en historia att komma hem med, och det var ju trots allt hans sista kväll; inte vågade jag göra honom besviken.

Svara varandra

Vad blir ni tjejer kåta av?

Vad blir ni mest kåt över med en kille? Och hur reagerar du?

Svara varandra

Berättar ni när ni är nära orgasm?

Man har ju sett i porr att personerna brukar säga när de närmar sig. Men ska man göra så  på riktigt? Hur gör ni?

Svara varandra

Hur hade ni sex första gången?

Munsex eller smek/petting? Eller låg ni också, alltså hade ni samlag? Hur gjorde ni och hur blev det?

Egna berättelser

Sex första gången - jag var inte tillräckligt kåt

Vi bytte positioner massa gången men inget fungerade. Han började tappa ståndet så jag gick ner på honom, men när han sedan försökte trycka in den igen kändes det nästan som att den böjdes. Efter en stund slutade vi och klädde vi på oss.

Till toppen av sidan