Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Pappa hörde mig onanera - vad gör jag?

Klockan är nästan två på natten jag har legat och onanerat (och stönat, inte jättehögt men ändå). Sen sjöng jag på en låt, och min farsa skrev ett sms till mig att jag skulle sluta sjunga.

Nu har jag pa-fucking-nik jag vill bara sjunka ner i jordens grund och aldrig komma tillbaka.

Skönt nog åker han iväg till jobbet tidigt imorgon (eller ja det blir ju idag) och jag är ledig så jag behöver inte möta han förrän kanske kl 16. Men jag vet inte vad jag ska göra.

Jag och min mamma har lite närmare relation men har aldrig typ pratat om onani och sånt, iaf inte om mina sexuella vanor men hon känns ändå som att hon skulle fatta och jag kanske hade kunnat berätta för henne men det är också jättekonstigt ju. Tänk om ditt barn kommer till dig och ba: -jag tror min andra förälder hörde mig onanera vad ska jag göra? Det är ju jättekonstigt.
Ge mig jättegärna tips på vad jag ska göra tack! :)
/Din mamma

Skriv ditt svar

Svar:

 • Det är normalt så ba låtsas som ingenting utan ba sätt på nån film och ba kolla.
  /Mira
 • Försök att inte vara så ”på” liksom när han kommer hem där typ bara hej och gör något annat sen
  /•_•
 • Dina föräldrar har högst troligen gjort nåt "konstigare" än att onanera. De vet att du gjort "konstiga" saker, och de kommer veta när du gör "konstigare" saker. Så tänk inte så mycket på det.
  /Anonym
 • Låtsas som ingenting. Tar han upp det kanske du kan blåneka om ni bor i lägenhet? Om du säger att det inte var du kan han ju inte direkt bevisa att det inte var grannarna.
  /Tjej 17
 • Säkert mest i ditt huvud, ja lovar. Kanske så märkte han liksom inte ens att d va du. Och i värsta fall om han märkte det så måste han själv ha gjort d när han va ungdom- de e självklart. Det är jättevanligt men jag fattar stressen absolut!!
  /Tjej
 • Alla onanerar så det är normalt, du, jag, din mamma, pappa och syskon! Tror inte din pappa bryr sig utan det är nog mer i ditt huvud. Du behöver inte göra något. Mina föräldrar och syrra vet om att jag onanerar, inget konstigt.
  /Onanerar varje dag
 • Tänk om han bara hörde dig sjunga inte stöna, du kan låtsas som inget eller ta upp det, frågar han så kan du säga sanningen eller komma up med en lögn, en liten lögn skadar ju inte!
  /Hihi
 • Det är helt normalt att onanera. Din pappa har säkert också gjort det när han var ung eller till och med nu?! Försök att antigen undvika ämnet eller prata om det om det känns tryggt.
  /Roberta 
 • Din mamma och din pappa onanerar också, eller åtminstone gjorde det innan de träffade varandra. Det är inget konstigt alls. Förmodligen kommer han låtsas som ingenting för det blir bara en obekväm situation för er båda å den går att undvika.
  /S
 • Det kommer att gå bra ska du se, ifall han hörde dig så tror jag att han försöker undvika den konversationen så mycket som möjligt. De e väldigt få föräldrar som e helt bekväma me å prata om sånt vad jag vet.
  /Sundsvall 15
 • Det gör väl inget att han har hört , det är naturligt att onanera. Min två år äldre syrra såg mig ligga naken på sängen och runka... det är bara naturligt att onanera så varför bry sig.🤪
  /Peter 15
 • Du måste komma ihåg att din pappa har gått igenom samma sak och att han inte kommer tycka att det är så konstigt egentligen. Jag förstår att det kan vara pinsamt att möta din pappa igen, men jag tror att din pappa inte tänker på det längre! Detta har inte hänt för mig någon gång, men ett tips är att onanera när du är ensam hemma eller att göra det tyst.
  /🌝
 • Låt det vara, han bryr sig inte om att du onanerar för det är naturligt. Ta det bara lugnt och låtsas som ingenting...
  /Onanerar gärna
 • Ignorera det bara. Om han inte tar upp det finns inget att prata om.
  /Förnekelse
 • Min pappa hörde mig stöna vilket var väldigt pinsamt, jag stönar väldigt högt och när jag kom ut från badrummet så skrattade han och frågade om jag hade haft kul. Skämdes så otroligt mycket. Tror inte det finns något att göra åt det, har det hänt så har det hänt. Hoppas min pappa inte kommer ihåg det.
  /Anonym
 • Hörde din pappa dog stöna? Isåfall är det inget särskilt du kan göra men det är ju naturligt och inget att skämmas över. Min mamma hörde mig stöna när jag var 15 (17 nu), tyckte det var pinsamt då men nu skämms jag inte över det :)
  /Anonym

Mer på UMO

Svara varandra

Hur var er första orgasm?

Hur kändes det första gången ni kom?

Svara varandra

Hur onanerar ni med mens?

Jag har, under de senaste månaderna, blivit extra kåt under de första dagarna av min mens, när jag blöder som mest. Jag vill gärna onanera, dock vet jag inte hur jag borde gå till väga och letar därför efter tips!

Svara varandra

Vad tycker ni om Destroy Dick December?

Själva grejen är att man ska få en orgasm den 1:a december, 2 orgasmer den 2:a december och så vidare.

Svara varandra

Vad tycker ni om No Nut November?

För er som inte vet vad det är så är det att inte få utlösning under hela november. Jag försöker att klara det men det är skitjobbigt.

Svara varandra

Vad finns det för alternativ till dildo?

Vad finns det för alternativ till dildo om man inte kan/vill köpa en?

Svara varandra

Har aldrig fått orgasm - vad gör jag för fel?

Känns som jag provat allt: inne i slidan, utanför, klitoris, stimulera brösten samtidigt, duschtrycket, duschtrycket med kallt vatten (närmaste jag varit), och i princip allt fast jag har sextat med min kille samtidigt.

Svara varandra

Stönar ni när ni har sex?

Brukar ni stöna mycket när ni har sex?

Svara varandra

Vad lyssnar ni på när ni onanerar?

Vad lyssnar ni på för musik när ni onanerar?

Svara varandra

Nån mer som får skuldkänslor av att onanera?

Är det normalt att skämmas över att man onanerar?

Svara varandra

Kan man må bättre av att inte runka?

Jag har som mål att inte runka eller kolla porr denna veckan. Vill testa och se om mitt mående påverkas på ett positivt sätt.

Till toppen av sidan