Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur var er första orgasm?

Hur kändes det första gången ni kom? Hur gick det till? Och hur kändes orgasmen?

/14 åring

Skriv ditt svar

Svar:

 • Det var väldigt skönt och jag blev beroende av känslan.
  /Från en estetare
 • Jag var typ tolv år och i mina morföräldrars sommarställe. Där hade jag egen stuga, och testade bara en gång. Såååå skönt 💦
  /Eric
 • Jag fick min första orgasm när jag var ungefär 12. Jag lekte lite med snippan sedan kom jag. Det var innan min snippa var van att bli berörd, så det kändes väldigt obehagligt. När jag kom kändes det jätteobehagligt och jag trodde att jag skulle kissa på mig. Jag bara tryckte handen mot snippan och typ skakade. Sedan provade jag igen och efter varje gång kändes det bättre att både ta i snippan och att komma. Jag har dock inte squirtat ännu. Jag fattar inte riktigt hur man ska göra.
  /17 årig tjej
 • Första gången var det en fontänsorgasm. Trodde jag pissade på mig haha. /Tjej
 • På tv så brukade mina äldre syskon kolla på s3x när vi kollade på tv. Då kändes det att det pirrade i snippan (10 år). Men när jag var 11 år så skulle jag bara klia mig i snippan och då kändes det skönt. Jag tog in alla fingrar och började. Det kom. Sedan så har jag bara fortsatt göra det och jag kommer aldrig att glömma den FANTASTISKA gången.
  /Belladonna
 • Assåååå ja e ju lite sexuellt intresserad o har typ alltid onanerat så länge ja kan minnas, jag upptäckte klitoris när ja va 3-4 år och jag minns faktiskt inte första orgasmen men det måste vart tidigt mellan 4-6 år.
  Vera 14
 • Var 13 år och satt och kolla på bikinimodeller. Efter ett tag kände jag att jag hade stånd och började lätt känna på kuken. Efter ett tag så var jag nära på att komma, men detta var innan jag visste vad onani var, så jag trodde jag typ håll på att kissa på mig haha. Jag sprang in till badrummet, satte mig på toan, och så spruta jag för första gången. Jag fattade inte riktigt vad som hade hänt. Sen började jag läsa här på Umo, och ja, the rest is history 😉
  /Pinsamma killen
 • Väldigt skönt.
  /21-åring
 • Fick min första orgasm för inte så länge sen. Har aldrig riktigt gillat runka för jag har trång förhud, men nu har jag flickvän för första gången. En dag började hon slicka på snoppen sen tog hon den ner i munnen och sög. Då kunde jag faktiskt få orgasm, visste inte att det var såå skönt!!
  /Sebastian 13 år
 • Jag pillade lite på klittan och det kändes så skönt att jag inte ville sluta, tillslut hände det bara och jag stönade lite.
  /Tjej
 • Första gångerna jag kom sved det lite. Jag låg i sängen och runkade. Sedan kände jag en känsla som jag aldrig gjort förut och fortsatte, plötsligt kom jag. Sedan blev det skönare och skönare för varje gång.
  /Kille 14
 • Den allra första var på natten.  Vaknade bara och det kom ut nått från snoppen. Men den första gången självmant var när jag pillade på snoppen och det blev skönare och sen kom det nått vitt från snoppen. Det var skönt så jag fortsätte med det och det gör jag än idag. Man har ju lärt sig ett och annat om både vad man gillar och vad som blir minst klabbligt.
  /Kåt kille 16
 • Använde två fingrar och smekte klitoris. Kändes väldigt konstigt först och kunde inte styra mina kroppsrörelser men sedan så blev det blött och jätteskönt 😩
  /Tiffany
 • Det var några år sedan men jag tänkte att "det där med sex är överskattat". Det var helt ok, små tinglingar runt kanten på ollonet. Funderade på om det var värt ansträngningen. Men så plötslilgt så började det sprida sig och bli starkare. Det spred sig i vågor,  starkare för och större för varje våg. Det spred sig i hela snoppen och ut i kroppen och hela midjan upp en bit upp över naveln och en bit ned i benen. Till slut blev det så överväldigande att jag tappade kontrollen, och jag stönade rakt ut fastän jag inte ville stöna alls.
  /Jordgubbe
 • Är inte säker på när första gången var men vet att jag upptäckte den där sköna känslan när jag juckade mot en sängkant. Vet inte varför jag ens gjorde det men sen gjorde jag det lite då och då, fast hade ingen aning om att det var en orgasm tills jag blev lite äldre.
  /14 år
 • Darrade i hela kroppen och sen blev allt så blött, var så skööönt!!
  /15-åring
 • Det var när jag ville gå och ta luft utomhus . Jag var vid min familjs lilla hus lite ute i skogen. Jag satt mig på en stor stubbe vid en liten glänta som var omgiven av träd. Jag hade inte runkat innan, men jag hade liksom hört hur man kunde göra och jag liksom bara fick en sån feeling så jag drog ner min gylf i byxorna och tog ut min snopp. Jag fick stånd och jag blev kåt. Då visste jag inte vad kåt var. Men sen så drog jag min snopp upp och ner. I början blev jag otåligt för jag inte visste hur det skulle kännas. Men sen blev den där känslan med tiden skönare och skönare och sen till sist kom jag. Det var så skönt och efteråt var jag superlycklig. Jag var med handen i brallan hela tiden efter det.
  /Noa 14 år
 • Första gången var det konstigt men skönt men efter ett tag så tycker jag att det blir skönare och skönare.
  /konstig tjej
 • Jag hade precis läst här på UMO om hur man onanerade. Och det hade typ börjat pirra i min fitta och jag viste inte vad som hände. Men mina instinkter sa att jag skulle lägga mig på golvet och trycka in 1 finger och typ röra runt. Jag kunde inte sluta och tillslut fick jag nån konstig känsla som att jag skakade och spände mig.
  /En onani om dagen så blir man inte galen.
 • Det kändes så jävla bra. Det kom som i stora vågor o jag ville bara få det om och om igen.
  /Kåt
 • Den var superskön. Den höll i  ungefär 2 minuter.
  /Vilda räven
 • Så skönt! Använde en morot och smekte klitoris.
  /Alva 15
 • Det var härligt och spännande eftersom det inte liknade någon känsla jag upplevt innan 😊. Lite ”Jaha, är det så det känns” typ.
  /15 år
 • UNDERBART! Använde mina fingrar och smekte klitoris, kändes konstigt i början men sedan blev det så skönt!
  /Delfina 15
 • Jag runkade och hade inte fattat att ”målet” var att komma, blev chockad när det började spruta från ingenstans… Skönt dock!
  /H
 • Minns att jag tyckte att det var underbart samtidigt som jag undrade vad det var som hände, även om jag hade sett min kompis runka och spruta bara timmen innan. 
  /Onanerar gärna
 • 1. Det kändes liksom overkligt, man trodde inte det var på riktigt nästan!
  2. Genom att min pojkvän var nere och slickade, och jag låg på rygg i sängen, blundade och försökte bara slappna av fullt ut.
  3. Det drar ihop sig därnere i musklerna och man har inte kontrollen längre, väldigt intensiv njutning.
  /Tjej 17 år
 • Minns att jag testade att runka första gången när jag var elva. Jag hade börjat bli nyfiken på sex och tjejer så jag hittade en bild på en naken tjej som visade fittan. Jag blev kåt direkt och ville testa att runka och tyckte det kändes som att jag behövde kissa efter ett tag. Då slutade jag, men fortsatte snart igen och då slutade jag inte när orgasmen kom. Jag minns hur jag kände en euforisk känsla i kroppen när sperman rann ut. Har runkat till orgasm i stort sett varje dag sedan dess haha.
  /Kille 19
 • Jag kommer inte riktigt ihåg min första orgasm, men jag kommer ihåg att det nästan var lite konstigt. De få första gångerna jag fick orgasm av att onanera kändes nästan lite för mycket, men sen nu när jag har gjort det mer så är det bara skönt.
  /En kåt person
 • Det var den tid då jag hade ingen aning om vad sex och sånt var. Jag var kåt och skämdes för det. Min mamma hade nämt umo till mig men jag skämdes för mycket för att vilja kolla upp det. En gång såg jag en film där en karaktär lär sig att onanera. Senare när jag var hemma själv och kollade på videor av tjejer i underkläder på YouTube provade jag att göra som dom gjorde i filmen och fick min första orgasm.

  Eftersom jag inte hade en aning vad som hände kändes det väldigt obehagligt och jag skämdes för mycket för att berätta för nån. Men jag frågade min mamma om umo och nu vet jag om sex och känner mig tryggare att prata om det. Man ska inte behöva skämmas över saker som detta och det är okej att prata om saker som detta. Nu onanerar jag för att det är skönt och jag vet vad jag gör.
  /15-åring
 • Gött
  /MrHandsome3000

Mer på UMO

Svara varandra

Pappa hörde mig onanera - vad gör jag?

Klockan är snart två på natten, jag har panik och vill sjunka ner i jordens grund och aldrig komma tillbaka...

Svara varandra

Hur förbereder jag mig för gaysex med en kille?

Jag känner mig redo men vet inte riktigt hur jag förbereder mig. Snälla hjälp mig, förklara så mycket de bara går!

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Svara varandra

Tips på nya ställningar?

Jag och min flickvän har börjat ha sex, men vi har svårt att komma på nya positioner att ha det i. Vi kör typ bara missionären. Vilka andra ställningar finns det?

Svara varandra

Jag får inte komma under sex, vad ska jag göra?

Min kille kommer snabbare än jag, och efter det orkar han aldrig fortsätta.

Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom?

Svara varandra

Hur onanerar ni med mens?

Jag har, under de senaste månaderna, blivit extra kåt under de första dagarna av min mens, när jag blöder som mest. Jag vill gärna onanera, dock vet jag inte hur jag borde gå till väga och letar därför efter tips!

Svara varandra

Vad blir ni tjejer kåta av?

Vad blir ni mest kåt över med en kille? Och hur reagerar du?

Svara varandra

Vad tycker ni om Destroy Dick December?

Själva grejen är att man ska få en orgasm den 1:a december, 2 orgasmer den 2:a december och så vidare.

Svara varandra

Berättar ni när ni är nära orgasm?

Man har ju sett i porr att personerna brukar säga när de närmar sig. Men ska man göra så  på riktigt? Hur gör ni?

Till toppen av sidan