Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Vad ska man tänka på inför första dejten?

Ska träffa en kille för första gången, vi har haft lite kontakt. Vet inte vad killen vill under första träffen. Hade velat ha hjälp både från killar och tjejer. Vad ska man tänka på inför första träffen?
/Ung

Svar:

 • Va dig själv ba o va snäll o inge konstig, och om du märker att personen blir obekväm då e ni inte för varanda.
  /Zozo s
 • Man ska tänka på att vara sig själv och försök luktar gott, men jag vet inte så jättemycket om detta, men var dig själv.
  /Alias
 • Tänker att du kan bara va social, försök inte tappa ut tillexempel cola på hans kläder, om ni beställer det.
  // Dejtfixaren😋😋
 • Det bästa är att bara vara sig själv. Om personen inte accepterar eller gillar dig för den Du är, är den inte den rätta. Försök också att inte bara snacka om dig själv utan var intresserad av din dejt. Försök att vara Ärlig, speciellt att säga att du är nervös. Försök att lära känna varandra helt enkelt.
  /~Mava
 • Tänk på att va dig själv och visa att du är självsäker och bekväm. Nyckeln är alltid att man är ”confident” för då tycker folk om en så mycket mer, jag lovar. Man kan göra detta genom att ha kläder som man verkligen tycker om på sig och ha egna åsikter utan att böja de till det den andra personen tänker. Man kan alltid försöka prata lite långsammare oxå, samt ej skryta om saker osv. Försök o ställ massor med frågor till den här personen, folk brukar oftast älska o prata om sig själva (om de inte gör det så kommer du märka.) Detta är typ ett trick för att personen i efterhand ska ha en bra känsla om dig typ. Visa helt enkelt intresse i den andra personen!!! Lycka till!
  /Tjej 15
 • Att inte skämmas.
  /Limar
 • Du kan behöva förbereda dig på sex.
  /Tjej
 • Var dig själv och stressa inte du kommer klara dig då.
  /👌
 • Ja det man kanske ska tänka på är att hur man känner för hen.
  /Anonym
 • Inte göra en plan, var dig själv och tänk inte på vad du ska snacka om. De händer naturligt att det alltid finns något att prata, skola, sina vänner osv.
  /Noel
 • Om ni typ aldrig har träffats förut så kan det va bra o ha nån på mobilen. Typ en förälder eller kompis. Så kan ni skriva lite samtidigt så kan den personen kanske ge dig lite tips på vad du ska göra och säga om det blir stelt eller så. Kom ihåg att berätta för nån var du är nån stans eftersom att du aldrig har träffat killen förut vet du ju inte vem han egentligen är så då kan det va bra o ha nån ifall han skulle va elak mot dig eller så. Sen tror jag inte att du behöver oroa dig. Ta det som det kommer och va lugn bara.
  /Lycka till
 • Hej! Jag är inte ihop längre, men när jag var tillsammans med en kille och var på en dejt var jag bara mig själv, jag hade också duschat innan så jag luktade gott. Det gick jättebra för mig och jag hoppas att du får det roligt med din kille! 😁 Lycka till!
  /Hallojhallojhalloj
 • Va dig själv, ansträng inte för mycket och låt det go with the flow som man brukar säga. ❤️
  / S
 • Ha på nåt som du känner dig bekväm i. Jag hade min första dejt med min kille på gymmet, så jag var helt svettig och kunde knappt gå eftersom att vi körde ben. Vi har varit ihop i månader nu så jag tror att om han är rätt för dig så bryr han sig mer om din personlighet än kläderna ändå. Men beroende på vad ni ska göra så kanske ett par jeans och en gullig, lite åtsittande topp typ? Om du är bekväm i det såklart :) Lycka till vännen
  /tjej 15
 • Du ska bara vara dig själv och inte spela över åt något håll utan var helt naturlig. Visa dina värderingar och att du står för dom , gör inget för att bara verka vara tuff och van. Är du nervös så säg det och att det är din första date , det är inget att skämmas för. Lycka till 😊
  /Peter 15
 • Försök vara dig själv!❤️
  /Hejhej

Mer på UMO

Artikel

Tips och råd om du är utsatt för svartsjuka

Att bli utsatt för svartsjuka kan vara jobbigt. Du kan få stöd och hjälp om du behöver.

Artikel

Tips och råd om du är svartsjuk

Det brukar vara jobbigt att vara svartsjuk. Men det går att göra något åt den.

Tips/inlägg från unga

Vad gör du om en partner eller kompis är svartsjuk?

Har du varit utsatt för någons svartsjuka? Här kan du tipsa andra hur man kan hantera situationen. Du kan också läsa andras tips.

Svara varandra

Vad gör vi om vår kompis blir bortgift?

Jag och min kompis tror att våran snart 15 åriga klasskompis ska giftas bort.

Svara varandra

Hur ska jag släppa känslorna för kompisens ex?

Jag har börjat umgås med en kompis och hans ex. Det har gått ett tag nu och jag har börjat tycka om hans ex mer och mer.

Svara varandra

Vad gör ni tjejer när ni går in tillsammans på toaletten?

Vad gör tjejer egentligen när de går in flera på toaletten samtidigt?

Svara varandra

Finns det killar som gillar lite större tjejer?

Många tjejer som väger mer än "normalvikten" skäms och mår dåligt över sina kroppar. Vad tycker ni killar om tjejer som är lite större?

Svara varandra

Hur får jag honom att våga prata med mig?

Jag gillar en kille som är lite blyg och tillbakadragen. Många dömer mig på grund av mitt utseende, men jag vill lära känna honom och att han ska gilla mig för min personlighet. Hur ska jag få honom att våga prata med mig?

Svara varandra

Gillar min kompis, hjälp!

Jag gillar en tjej i min ålder som går i samma kyrka och vi är bra kompisar. Har på senaste kunnat se tecken på att hon kanske gillar mig, hur ska man gå till väga för att ta det vidare?

Artikel

Nudes/nakenbilder på nätet: Vad är lagligt?

Om du vill skicka, dela eller ta emot nakenbilder är det bra att du har koll på vad du får och inte får göra.

Till toppen av sidan