Panik - lämna sidan!
Frågor & svar

Hur ska jag smeka min kille utan att vi klär av oss?

Fråga

Jag har ett litet problem jag gärna skulle vilja ha hjälp med. Det är så att jag har börjat träffa en kille, som jag verkligen gillar! Och vi håller på med varandra, kysser varandra och så.

Jag undrar om du skulle kunna ge mig tips på hur jag skulle kunna smeka honom med kläderna på? Alltså jag måste ju in i byxorna, men jag vill inte hålla på att klä av mig.

Jag tycker detta är väldigt pinsamt att prata om. Jag vågar inte fråga honom hur jag ska göra. Jag vet att det skulle vara bäst om jag gjorde det, men jag tänkte kolla med er först.

Svar

Vad härligt att du har träffat någon du gillar! Det kan kännas lite svårt att veta hur man ska göra när man ska smeka någon för första gången.

Ni kan börja med att hångla och smeka varandra med kläderna på som ni brukar. Om du tycker att det känns bra, och du märker att din kille också tycker det, kan du till exempel smeka närmare hans penis och fråga om han gillar det du gör. Du kan till exempel säga ”vill du att jag fortsätter?” eller ”är det här skönt?”

Men om du tycker att det är svårt att fråga får du istället noga titta hur han reagerar på det du gör. Om han ser ut att gilla det och visar att han vill kan du smeka hans penis utanpå kläderna. Sen kan du se hur han reagerar om du försiktigt knäpper upp byxorna eller drar ner gylfen.

Om han fortfarande verkar gilla det du gör kan du till exempel smeka lite försiktigt utanpå kalsongerna, sen kan du antingen dra ner kalsongerna lite eller försiktigt stoppa ner din hand i dem.

Ni behöver inte ta av alla kläderna för att ha smeksex, det räcker ofta bra att bara knäppa upp lite.

Med vänliga hälsningar
Sofia Alsing, barnmorska

Mer på UMO

Artikel

Smeksex – att pulla och runka av

Smeksex är när du använder händerna för att smeka och stimulera någons snippa eller penis, eller andra känsliga delar av kroppen. Andra ord för smeksex är petting, pulla, fingra eller runka av. Smeksex med dig själv kallas onani.

Artikel

Hur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

Till toppen av sidan