Panik - lämna sidan!
Fråga

Hur ska jag smeka min kille?

Fråga

Jag har ett litet problem jag gärna skulle vilja ha hjälp med. Det är så att jag har börjat träffa en kille, som jag verkligen gillar! Och vi håller på med varandra, kysser varandra och så.

Jag undrar om du skulle kunna ge mig ett förslag på hur jag skulle kunna smeka honom med kläderna på. Alltså jag måste ju in i byxorna, men jag vill inte hålla på att klä av mig. Jag hoppas du förstår vad jag menar ...

Jag tycker detta är väldigt pinsamt att prata om. Jag vågar inte fråga honom hur jag ska göra. Jag vet att det skulle vara bäst om jag gjorde det, men jag tänkte kolla med er först.

Svar

Vad härligt att du har träffat en kille som du gillar! Visst kan det kännas lite svårt att veta hur man ska göra när man ska smeka någon för första gången.

Det vanligaste är nog att man börjar med att hångla och smeka varandra med kläderna på. Om du tycker att det känns bra, och du märker att den andra också tycker det, kan du till exempel smeka lite på hans penis ovanpå kläderna. Om det är skönt kan du sen försiktigt knäppa upp byxorna eller dra ner gylfen.

Det bästa är såklart om du kan fråga killen om han gillar det. Men om du tycker det är svårt att fråga så får du istället vara observant på om han verkar gilla det du gör.

Sen kan du till exempel smeka lite försiktigt utanpå kalsongerna. Om allt känns bra för er båda så kan du antingen dra ner kalsongerna lite eller så stoppa ner din hand i dem.

Ofta brukar det lösa sig automatiskt när man väl har börjat att smeka varandra. Du behöver inte ta av alla kläderna för att ha smeksex, det räcker ofta bra att bara knäppa upp lite.

Med vänliga hälsningar

Sofia Alsing, barnmorska

Mer på UMO

ArtikelSmeksex

Smeksex betyder att du med händerna och fingrarna smeker känsliga delar av kroppen på ett sexuellt sätt. Smeksex med dig själv kallas för onani.

ArtikelHur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och något som både du och den eller de du har sex med njuter av. Du kan behöva prova dig fram för att upptäcka hur du kan göra för att ni ska njuta. Till exempel var på kroppen beröring eller smekningar känns skönt och vad ni kan göra.

Till toppen av sidan