Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Skönt smeksex i flera timmar

Jag är tillsammans med min bästa kompis syster och vi två brukar va hemma hos henne. En dag när min familj var och badade så bestämde vi oss för att va här o hon kom hit och vi kramades o hånglade lite sen så kittlade jag henne lite i sidan när vi la i min säng och då så tog hon min han och la den på hennes rumpa. Jag var lite tveksam så jag kittlade henne igen och då gjorde hon samma sak igen. Hon kittlade mig och jag gjorde samma sak som hon tidigare hade gjort.

Jag började ta mer på henne o la handen ovanpå hennes snippa utanpå byxorna jag började sakta föra in handen innanför hennes trosor, jag stannade upp och frågade om hon ville och då sa hon -Om du vill såklart. Så jag fortsatte, jag förde handen sakta fram till slidan och kände hur våt hon var så jag började sakta föra in ett finger hon stönade för de va skönt. Sen förde jag in ett finger till. Tyvärr kom min familj hem mitt i så vi slutade och fortsatte med de vi hade gjort innan.

Några dagar senare bestämde vi oss för att vi skulle va hos henne för de va bara hon och hennes syster men va gör de, vi skulle ju inte göra nått. Vi började med att kramas o hångla lite i hennes säng sen så började vi ta på varan och sen så gjorde jag samma sak igen, förde in först ett sen två fingrar. Efter ett tag knäppte hon upp mina byxor och förde in sin hand och började ta på min penis, efter ett tag så började hon runka mig, fyy fan så skönt de va.

Vi låg och höll på så i ungefär 5 timmar. Men de blev aldrig ett steg längre för jag va osäker på att hon hade kondom och dessutom va hennes syster hemma. Vid 8 tiden kom hennes föräldrar hem och min mamma ringde och sa att jag skulle hem.

/Anonym

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Artikel

Smeksex – att pulla och runka av

Smeksex är när du använder händerna för att smeka och stimulera någons snippa eller penis, eller andra känsliga delar av kroppen. Andra ord för smeksex är petting, pulla, fingra eller runka av. Smeksex med dig själv kallas onani.

Till toppen av sidan