Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag avbröt kontakten med kompisarna och slutade sälja sex

Hösten 2018 mådde jag jättedåligt. Jag föll in i en depression som ledde till att jag blev både stökig hemma och i skolan. Jag umgicks med två personer, vi kan kalla den ena för G och den andra för E. G såg att jag mådde dåligt och försökte visa att han brydde sig samtidigt som han försökte manipulera mig. Han fick mig att skriva kränkande saker till folk på min skola, smygfotografera lärare och elever mm.

Jag fick ett väldigt dåligt ryckte. Varje dag efter skolan gick jag hem och sa till mig själv ”imorgon ska jag sluta va konstig”. I början av december så hade jag blivit alldeles för stökig hemma att jag var tvungen att flytta till ett familjehem. Tiden i familjehemmet var svår, jag bodde där i tre månader. Jag gick knappt till skolan, om jag gick dit så arbetade jag inte utan betedde mig konstigt.

Strax efter att jag hade flyttat till familjehemmet så började G ta mer kontroll över mig. En dag så sa jag att jag behöver pengar men vet inte hur jag ska få det. G googlade upp en dejtingsida (så kallade sugardating) och tyckte att jag skulle sälja mig där. Jag hann aldrig träffa någon från sidan för jag gick till kuratorn och socialtjänsten för att berätta om en specifik man jag hade skrivit med på sidan.

Socialtjänsten lovade att inte berätta för min mamma om jag gav dem mer info om mannen. Jag, E och G berättade om allt. G framstod som ett vittne fast han var den som från början tyckte att jag skulle sälja mig. Strax efter det flyttade jag till ett behandlingshem.

Första månaden på behandlingshemmet gick bra men efter en månad skapade jag en ny profil på sugardating sidan. Jag började göra dåliga saker på behandlingshemmet, bl.a. rymma. Jag sålde mig också ett antal gånger. Min mamma fick reda på allt och att G var den som fått mig att göra det.

G hade också använt mina sociala medier och skickat nudes från dem. Han gjorde samma sak med E. Jag mår bättre nu. Jag säljer mig inte och har ingen kontakt med G eller E idag.

Mer på UMO

UMO-podden

Självskadebeteende - hur slutar jag?

44. "Jag trodde det var omöjligt att sluta, men det gick. Nu mår jag bra."

UMO-podden

Ska jag skicka nudes?

45. "Jag kände mig väldigt förnedrad när jag förstod att min nakenbild hade spridits till andra. Sen ringde jag personen och sa att jag skulle kunna anmäla och att det inte var okej."

Till toppen av sidan