Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag älskar att onanera!

Hej!

Jag är bara 14 år MEN de senaste 3 åren har jag fått höra att jag är väldigt mogen för min ålder. Så jag anser att jag är tillräckligt gammal för att få tycka och tänka exakt vad jag vill om sex och onani. Jag vet att det är personer här som är yngre än 14 år, så det här är är väl mest till er.

Så idag ska jag berätta om vad onani är för mig. Onani för mig är som en stress-och ångestfri värld utan några som helst problem.

När jag onanerar så är det som att jag försvinner i min egna lilla värld och jag tappar bort tiden. När jag började onanera så kunde jag inte sluta (jag började för ca 1,5 år sedan) jag såg alltid fram emot de kvällar då mina föräldrar skulle jobba sent eller de dagarna då jag var "sjuk" och dem skulle till jobbet, för det var ju då jag var HELT ENSAM. Då kunde jag titta porr med hur hög volym som helst eller stöna hur högt jag ville/kunde.

Men jag är även rädd för att typ mina föräldrar ska komma på mig när jag gör det eller tittar på porr. Vad skulle de tycka? Men så känner väl alla men jag tycker inte man behöver känna så! Det är ju trotts allt normalt och föräldrarna får ju räkna med att ju äldre man blir desto "äldre" blir man, om ni fattar.

Jag tycker att ingen ska behöva känna sig rädd för onani eller liknande för jag tycker att det är bara bra och naturligt och det är inget att skämmas för eller tycka det är pinsamt.

Tack o hej leverpastej gurkan kommer sakna dig!

PS. I går fick jag frågan när jag och mina vänner körde en lek om vilka i rummet som hade onanerat förut, alla satt tysta en stund men sedan sa jag att jag hade gjort det flera gånger och att jag fortfarande gör det och de verkade inte alls chockade. Efter en stund förstod jag att det inte bara var ja som hade gjort det, det kom fram under lekens gång att alla i rummet hade gjort det men att de inte vågade säga det först och så sa jag: " men det är ju inget att skämmas för!"

Och jag var aldrig 14 år utan jag är bara 12 och om 3 månader fyller jag 13! Jag ville bara visa att även om man är ung så har man ändå mycket inombords att säga som ibland måste komma ut. 
/tjej som inte tycker att någonting är skämmigt.

Mer på UMO

Artikel

Onani

Onani betyder att du har sex med dig själv. Du kan smeka ditt kön eller andra delar av kroppen för att det ska kännas skönt. Det är inte dåligt att onanera och du bestämmer själv om du vill göra det.

Till toppen av sidan