Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Bästa kvällen i mitt liv

Jag hade varit kär i henne i 1 månad snart. Sågs varje dag i skolan och hejade. Vi var bra vänner så vi kallade varann för bro och sis. Efter 1 månad frågade hon mig på snap "Skulle typ vara kul om vi kunde göra nåt på fredag ❣️❣️". Jag blev förvånad och bara "Visst" typ coolt. Hon visste inte att jag var kär i henne.

Fredagen kom och vi var hemma hos henne. När vi låg i hennes säng så lade hon sitt huvud på min axel. Efter ett tag började hon pussa mig. Jag visste inte hur jag skulle agera. Hur vågade hon detta?! Och vad ska jag säga efteråt?!

Hon frågade mig om jag ville "mer" jag sa ja och hon visste vart hennes föräldrar hade sina kondomer. Jag tog av henne kläderna och detta var som en dröm! Jag frågade om jag fick slicka henne och hon sa ja. Det smakade sött. Nej, salt? Eller???? Jag vet inte riktigt men det var allt annat än äckligt.

Efter vi hade "gjort det" både vaginalt och analt så behövde jag gå hem för kvällen. Jag tog bussen hem och gick in i lägenheten. När jag låg på min säng tänkte jag "Detta är absolut min bästa kväll i mitt liv ".

Glad Kevin

Aktuella artiklar

Artikel

Sexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

Till toppen av sidan