Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Vi borde inte skämmas över våra kroppar

Jag har en sjukdom som gjorde att jag mådde jätte dåligt. Sjukdomen heter H.S och är inte så vanlig, inte dödlig heller. Den gör så att mina hårsäckar kan irriteras mycket lättare än andra, vilket gör att det är svårt för mig att raka benen.

tjejer har så mycket krav om hur de ska se ut

Jag är en tjej vilket gör allt mycket värre, för jag känner att tjejer har så mycket krav om hur de ska se ut. När man inte når upp till dem så är man äcklig, ful och ingen kille/tjej kommer gilla en, vilket jag kände.

Jag fick stora sår på insidan av låren vilket gjorde så att jag inte vågade gå ut i bikini och det var liksom sommar då. Det var skitvarmt att ha täckande kläder. Jag var såå rädd vad folk skulle tycka så jag gick i depression hela sommaren.  Men tillslut så fick jag en medicin som hjälpte.

du är inte ensam

Jag skriver det här för att folk ska få veta att det är inte lätt att vara tjej, jag tror alla tjejer har eller har haft en känslig punkt för att visa sig i bikini, särkilt i badhus med sin klass. Jag vill bara säga att du är inte ensam , du är verkligen jättefin som du är och du borde inte skämmas för den du är, tvärtom, du borde visa vem du är för alla!

/anonym

Mer på UMO

ArtikelKropp och utseende

Många vill se bra ut, och tycker att det är kul att göra sig snygga. Men det kan bli jobbigt om du ofta jämför dig med redigerade bilder eller andra personer. Hur påverkas du av olika ideal? Och vem bestämmer vad som är snyggt?

ArtikelKroppen är fantastisk!

Vad är bra med din kropp? När funkar den bra? När njuter du av den? Vad är du stolt över? Skriv ett svar eller läs vad andra tycker om med sina kroppar.

ArtikelHår på kroppen

De allra flesta har hår på kroppen. När du kommer i puberteten får du mer hår på kroppen. En del personer gillar sitt hår, andra inte. Det är vanligt att få besvär med prickar och irriterad hud om du tar bort hår, men det finns saker du kan göra för att minska besvären.

ArtikelUMO frågar: Behåller du ditt hår på kroppen?

Du bestämmer själv om du ska behålla eller ta bort hår på kroppen. Här kan du berätta för andra om varför du har valt att göra som du gör.

Till toppen av sidan