Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Vi strulade bakom fabriken på bilträffen

Jag skulle ut en helg med kompis och vi bestämde oss för att sticka på "bil-träff". Killen jag gillade, vi kan kalla honom X, hade precis tagit AM-kortet. Så han skulle köra till samma bilträff som jag och min kompis skulle till.

Jag och min kompis får skjuts av X till bilträffen där de skulle sladda och leka runt. När vi kommer dit kollar vi ett tag på när dom kör.

Efter en stund försöker X få mig att följa med honom bakom den stora fabriksliknande byggnaden och jag följer efter. Detta tog dock ett tag eftersom jag inte såg ett skit för att det var mörkt. När vi väl står där bakom så tar han något steg närmre mig. Han lägger sina armar runt midjan på mig och jag lägger upp mina armar runt hans nacke.

Han trycker sig närmare samtidigt som han kollar mig rätt in i ögonen. Just där kändes det för overkligt för att vara sant och sen börja vi strula.

Efter någon minut av strul slutar han och kollar på mig igen med sina underbara ögon, vi strular det sista innan min kompis ropar på mig. Han går till sina polare och jag till min.

X erbjuder mig sen att få åka med honom bara han och jag. Jag går sen bort till hans bil och sätter mig i passagerarsätet och sen kör vi en runda innan vi stannar någonstans och han lutar sig över för att nå mig. Vi strular lite till där och sen tar han av mig tröjan och han börjar ta mer och mer på mig medan vi strular.

Mer hinner vi inte göra innan nån kompis ringer och säger att en av våra gemensamma kompisar försvunnit och att vi behöver hitta henne. Jag och X strular en sista gång innan han kör tillbaka.

Efter det här som hände blev X rätt off och kall. Han har nu sagt att han tycker om mig väldigt mycket men att han blev lite kall för att han inte ville ha relation då han inte vill blir sårad. Jag gillar honom fortfarande en del och vi brukar nacka med varandra när han inte kör och ha kul, även fast vi sällan ses längre.

//Nybliven 15 åring

Mer på UMO

Svara varandra

Gillar du kyssar med eller utan tunga?

Jag har kysst/hånglat med tjejer som både älskat tunga och inte gillat tunga. Men vad föredrar ni?

Svara varandra

Är det okej att onanera fast man är ihop med någon?

Jag är ihop med en kille. Härom dagen bad han mig sluta onanera själv för att det gör honom obekväm och han känner att jag inte blir lika kåt eller sugen på att ha sex med honom om jag onanerar.

Till toppen av sidan