Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag tror att jag älskar honom

Det finns en kille och han måste nästan vara min själsfrände. Vi har gått i samma klass tillsammans i nästan 6 år. Till en början gillade jag honom bara som kompis, en riktigt bra kompis dock. Under det senaste året har mina känslor bara växt och växt. Nu tror jag på riktigt att jag älskar honom. Jag menar hur kan man inte göra det? Han är den snällaste, roligaste och mest omtänksamma personen jag känner.

Jag fick reda på att jag älskade honom när en annan kille frågade om jag ville bli tillsammans med honom. Men jag sa nej för att jag såg ju min älskade i bakgrunden med sitt rufsiga hår. Gud jag gråter typ när jag skriver detta.

Jag tror verkligen att han gillar mig med. Ni vet där leendet man får när man ser den man gillar? Varje gång han kollar på mig ler han. Och nej det är inte för att jag ser dum ut eller nåt. Vi har våra små traditioner och jag älskar det. Liksom honom.

/anonym

Mer på UMO

Artikel

Att vara kär

Att vara kär kan vara en härlig känsla. En del personer har varit kära många gånger, andra har aldrig varit kära.

Artikel

Vad händer i kroppen när du blir kär?

Kroppen kan reagera på många olika sätt när du är kär. I det här bildspelet får du förklaringar till några vanliga reaktioner.

Artikel

Film: Hjärtat slog och det pirrade i magen

Den här berättelsen har en ung person skickat in.

Till toppen av sidan