Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag inser att han inte har känslor kvar...

Jag och min kille har varit tsm i lite mer än 1 månad. Jag älskar honom jättemycket men han verkar inte känna detsamma som jag. Han vill knappt prata i skolan och han vill absolut inte kramas. Min kompis har en kille och de är så söta och jag ville vara likadan så jag skrev till honom och "frågade" om vi typ också kunde vara lite mer ett par i skolan. Han sa att vi kunde det, men märkte att han inte ville så jag släppte det.

Både han och jag har väldigt mycket med sporter och plugg liksom allmänt mycket så vi kan inte träffas så ofta utanför skolan. Så för några dagar sedan så frågade jag vad han gjorde och han skickade bara en gitarr-emoji eftersom att han spelade gitarr. Jag frågade om det hade hänt något eftersom att han dagen innan hade gått därifrån när jag satte mig bredvid honom i skolan. Hur som helst så frågade jag om det var något och hur han kände för mig, då fick jag ett svar som var likt något sånt här: om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte hur jag känner för dig, vi har ju inte träffats på länge och jag tror att jag börjar tappa känslorna.

Jag blev ju såklart väldigt ledsen, vi träffas liksom varje dag i skolan, han har till och med skåpet under mig. Men jag frågade om vi kunde testa lite till och träffas nu och se hur han kände efter det och det tycke han lät bra. Men vi har inte träffats och det kommer nog inte bli något med det heller. Vi skrev fram och tillbaka med detta och jag insåg att han inte har några känslor kvar för mig alls... Han skrev också att han just nu ser mig som sin bästa kompis och inget mer och det tycker jag blir väldigt konstigt eftersom att han skrev att han fortfarande har känslor kvar för mig.

Jag kommer nog dumpa honom imorgon för orkar inte gå runt i ett förhållande där han bara vill vara tillsammans bara för att man är verkligen kär...

/ Ledsen 14 åring

Mer på UMO

Artikel

Hur gör man slut på ett schyst sätt?

Det kan vara jobbigt att göra slut. Tipsa andra om hur man gör det på ett schyst sätt!

Artikel

Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad? Eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Skriv om dina egna erfarenheter eller läs om andras.

Till toppen av sidan