Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag har blivit kär i min bästis

Jag har alltid trott att jag är gay för har bara varit attraherad av killar, eller alltså fysiskt. Men det var ju bara några crush som jag inte kände.

Jag har en bästa vän och hon är otroligt speciell och en av de viktigaste personerna i mitt liv, hon går nästan före sömn.

Jag har hört henne och andra beskriva kärlek förr och jag har alltid tänkt att jag ska kolla efter de tecknen som personerna har beskrivit men nej det är inte så att jag har behövt cheka av en lista för att inse att jag börjar bli kär.

Jag känner såpbubblor (eller fjärilar för andra) i magen när jag ser henne, jag känner att jag måste trösta henne när hon är ledsen, jag vill men jag kan inte. Jag vet inte hur.

Hon är super förkyld just nu och allt jag vill göra är att gå hem till henne, ge henne choklad och passa upp på henne. Jag vill bara att hon ska vara lycklig.

Man vet. Man blir förvirrad i början men när man är kär så vet man oftast. Det klarnar för mig. Jag har förnekat det men jag erkänner det. Jag har gått och blivit kär.

Anledningen att detta har förvirrat mig är för att tanken på sex gör mig rädd. Tanken på sex med en kille gör mig inte lika rädd men är rädd där med. Jag började fundera på om jag är asexuell. Jag vill ju inte ha sex.

Allt är förvirrande, jag kanske borde berätta för henne men jag vill inte förstöra vår vänskap. Vi har pratat mycket om placeboeffekten (där något typ blir sant för en själv om man intalar sig det tillräckligt mycket) och då blev jag mer förvirrad och har därför varit i ännu mer förnekelse pga det.

Jag har för tillfället ingen laddare till mobilen och jag hoppas att hon inte tror jag är sur eller så för imorgon bitti har jag varit "borta" i typ 24 timmar. När jag inte kunde nå henne på 24 timmar blev jag orolig så jag hoppas att hon inte tror att jag är sur. Hon skickade ett meddelande som jag kollade på när den dog och hann inte svara. Iaf, ville ba få det ut ur mitt system, tack.
/14-åring som upptäcker nya känslor

Mer på UMO

Kärlek

Innehåll om kärlek.

Artikel

Olycklig kärlek

Ibland är det jobbigt att vara kär. Det brukar bli bättre efter ett tag, även om det inte känns så.

Till toppen av sidan