Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag berättade att jag ville vara ihop

Jag är en kille på 14 år, jag bytte skola i sommars och innan det så hade jag börjat chatta med en tjej som också ska börja i den klassen. Det låter konstigt men ja kände på en gång att det var ”perfect match”. Men grejen är att hennes mamma är min lärare i svenska och engelska, vi är inte ihop än men vi har snackat i telefon typ varje dag och jag märker hur mycket hon hintar för att visa att hon tycker om mig.

Iallafall igår när vi pratade så började vi snacka lite ”dirty talk” och hon frågade mig vem jag helst hade velat va ihop med i klasen (jag vet att det låter jättelöjligt) men iallafall så sa jag hennes namn. Och sen frågade jag ju tillbaka såklart och då sa hon mig.

Ja känner verkligen att vi skulle ha ett bra förhållande och jag planerar att fråga chans på henne kommande veckan. Jag tror att hon kommer att säga ja. Men mitt budskap till alla där ute är, tveka inte berätta för personen oavsett vem det är, det kommer att kännas så mycket skönare.

Dessutom har detta redan hänt och vi är idag ihop och har ungefär varit ihop i två månader vi har ett jättebra förhållande min lärare tyckte att det var helt lugnt, mina kompisar tycker det är kul. Jag har fortfarande inte berättat för mina föräldrar och jag har inga planer på det heller.

Anledningen för att jag skriver detta var för att jag läste en liknande text innna hör på UMO och jag vill verkligen förmedla budskapet att skita totalt i vad andra tycker/tänker det var det ja gjorde och det slutade bra för mig;) Lycka till och glöm inte bort att det är ni två som bestämmer skit i va andra tänker.

/Glad 14:åring

Mer på UMO

Frågor & svar

Hur visar jag att jag är kär?

Jag kan ju knappast bara gå fram och säga typ "Du, jag är kär i i dig" eller?

Artikel

Är hen intresserad?

Hur vet man om någon är intresserad av en? Och vad gör man då? Läs vad andra har svarat.

Till toppen av sidan