Panik - lämna sidan!

Hittat min könsidentitet och är så glad!

För ungefär tre veckor sedan hittade jag en könsidentitet som passar mig! Är så jäkla glad eftersom det är varit ett stort problem för mig med vad jag identifierar mig som. Hur som helst så har jag kommit fram till att jag är genderfaun, vilket betyder att min könsidentitet känns lite olika under vissa perioder. Detta skiljer sig dock från genderfluid eftersom det bara ändras mellan maskulina könsidentiteter, som kille, demiboy, etc. Hoppas att det där var en okej förklaring till genderfaun. Ville bara dela med mig av detta eftersom jag är så sjukt glad! :D

Aktuella artiklar

ArtikelQueer - att slippa definiera

Queer kan vara ett ord för att beskriva dig själv när det till exempel handlar om ditt kön eller din sexualitet. Det kan också vara ett sätt att visa att du tycker att det ska finnas plats för andra normer än heterosexualitet i samhället. Eller att du inte måste vara på ett visst sätt bara för att du är ett visst kön.

ArtikelUMO frågar: Hur kom du ut?

Alla har rätt att älska vem eller vilka de vill, och själv bestämma vilket kön de har. Ibland kan det vara svårt att vara öppen med vem man är inför andra. Här kan du läsa hur andra har gjort när de kommit ut.

Svara varandraNågon annan som är genderfluid?

Jag undra om någon har tips eller egna erfarenheter ni kan berätta om?

Till toppen av sidan