Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Min mamma är så jobbig

Min mamma är så jobbig , hon tjatar på mig hela hela tiden. Det är inte så att jag är jobbig eller är uppkäftig. Det är jag verkligen inte. Om jag tex inte "uppför" mig så får jag inte gå ut eller gå till min träning.

Ok, jag förstår om jag inte får gå ut med mina vänner, men vad har min träning med att göra. Jag förstår verkligen inget. Jag älskar basket. Det har jag alltid gjort och jag stör mig på att min mamma ska "straffa" mig att jag inte får gå till min träning. Superorättvist.

Anonym

Mer på UMO

Artikel

Föräldrar som vill bestämma för mycket

Oftast känns det nog bra om dina föräldrar eller andra vårdnadshavare bryr sig om dig och ditt liv. Men ibland kanske du tycker att de lägger sig i för mycket. Det kan kännas som att de inte förstår att du har blivit äldre och behöver få mer frihet.

Artikel

Bråkigt med föräldrar

Det är inte konstigt att bli arg på sina föräldrar eller andra vuxna ibland. Att ha olika åsikter eller att bli osams då och då är vanligt. Men du ska inte behöva känna dig rädd eller kränkt. Du kan få hjälp av andra vuxna om det är så bråkigt hemma att du mår dåligt av det.

Till toppen av sidan