Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Vi kan bli fria från ätstörningarna!

Hej! Jag ska vara ärlig och säga att nu har jag haft problem med ätstörning i mer än 3 år och har det blivit bättre?? Njaa, på sätt och vis kan jag äta mer nu tror jag men jag är fortfarande fast i samma tankar. 

Jag har innan gått till en ätstörningsspecialist och pratat, men det va det värsta jag har gjort. Jag mådde så dåligt. MEN jag rekommenderar det ändå. Om du vill bli frisk!! Jag vill bli frisk det vet jag, men jag har svårt att låta mig själv vilja bli frisk...

Men aja, jag vill oavsett min situation heja på alla som har samma problem som mig att inte ge upp! Vi kan ta oss igenom detta tillsammans oavsett hur komplicerat det är. Jag vet att det är så svårt att göra sig av med alla sjuka tankar om sig själv och mat men vi kan göra det!!! Du är fin och bra som du är. Du behöver inte vara mindre för att vara vacker. Massa kämpekramar <3

/ Anonym tjej

Mer på UMO

Artikel

Vad är ätstörningar?

Ätstörningar är att ha problem med mat och ätande. Du som har ätstörningar mår ofta mycket dåligt och kan bli allvarligt sjuk. Men det går att må bättre och bli frisk.

Artikel

Få hjälp med ätstörningar

Det är bra att berätta för någon att du har ätstörningar. Då kan du få hjälp för att bli frisk och må bra.

Frågor & svar

Har jag en ätstörning?

Mina veckor börjar med att jag bantar och sedan går bantningen överstyr och det slutar med att jag äter rätt mycket på helgen. Jag hatar min kropp.

Till toppen av sidan