Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur får jag min kille att sluta skicka dickpics?

Min kille skickar dickpics men jag vill inte det. Han är jätte trevlig och de, men sedan mitt från ingenstans skickar han en bild på sin snopp. Hur ska jag säga åt honom (på ett så snällt sätt som möjligt)? PS: Jag vill fortfarande vara tillsammans med honom
//Snälla svara 🙂

Svar

 • Säg det till honom, och om han inte lyssnar är han inget att ha. Säg att du inte vill ha dem, men att du fortfarande är intresserad av honom, bara inte av dps.
  /Tjej, 17.
 • Säg bara rakt ut att han ska sluta, att det gör dig obekväm. Om han vägrar så är jag ledsen men då borde du iallafall ta en paus.
  /tjej, 15
 • Om du får bilder på sexuella saker utan att du vill det så gör din kille skyldig till brott. Så rent juridiskt kan du polisanmäla honom för sexuella trakasserier.
  /Göteborgskillen
 • jag tycker att du ska säga såhär, när han skickar en dp till dig säg kan du vara super snäll att sluta med det där jag känner mig inte så bekväm och sen om han gör slut så ser du vilket svin han är.
  /cool tjej i skolan
 • om du känner att du inte kan säga det facetoface så skicka ett meddelande om tillförst något helt annat och sen i slutet av meddelandet skriver du att jag vill att du hellst slutar skicka dp åt mig😐
  /Anonym
 • Jag tycker du ska säga ifrån. Om du inte känner dig bekväm med det så kan du inte bara låta bli att göra någonting åt det. Säg helt enkelt bara att du blir obekväm. Även jag har varit med om att någon har skickat en sån bild en gång, det var dock från någon jag inte kände. Men jag förstår iallafall hur du känner. Det är verkligen inte alls kul. Om han inte lyssnar när du säger ifrån så är det ingen du vill ha i ditt liv. Lycka till nu! Jag håller tummarna för att det går/gick bra! Ha det jättebra! <3
  /17 åring <3
 • Jag tycker att du ska säga till honom och om han inte lyssnar så säg till en vuxen. Det kan vara svårt att låta någon gå, men om han gör saker mot dig som du inte vill och han inte slutar när du säger stopp så är det ingen bra kille tro mig, jag vet hur det är. Hoppas han lyssnar, men tycker ändå att du ska tänka över att det finns bättre killar en han.
  /Tjej 13
 • Ring honom och be honom sluta .
  / :)
 • Jag har aldrig haft en partner men det här med dickpics har till och med jag som kille lite svårt att förstå mig på. Jag testade att skicka upp en (18+) dickpic till en porrsajt en gång enbart för att testa och det kändes bra för då visste jag att enbart villiga skulle se kuken. Om man nu känner ett oemotståndligt behov av att visa sitt kåta kön någonstans så måste ju porrsajter om något vara det rätta stället. Något annat kan vara brottsligt om motparten inte vill!
  /Den som aldrig förstod poängen med dickpics
 • Säg något i stil med: "Jag vet att du skickar mycket dick picks till mig jag föredrar att se den irl. Skulle du inte kunna sluta skicka sånna bilder." Eller: "När du skickar dick pics till mig normaliserar du den för mig. Jag blir altså inte lika exaletrad när du drar fram den Irl. Jag tror att både du och jag hade tjänat på om du sparade snoppens framträndane tills vi är ses själva."
  /Anonym panda
 • Säg bara att du inte är bekväm med att han gör det och ifall han ändå skickar kanske han inte är den rätta :)
  /n.c 14
 • Jag hade hotat honom med att typ blocka honom på snap. Men de kan ju leda till att han blir sur/ räd och blockar dig istället. De du kan göra är att säga till honom att du inte vill ha dick pics och om han inte slutar är han inte värd din tid utan bara en fuckboy.
  /sexy-god
 • Säg sluta.
  /Anonym

Mer på UMO

ArtikelBildspel: Vad är okej sex?

Ibland är det svårt att veta vad som är okej och inte när det gäller sex. Här får du veta vad som är tillåtet, vad som är olagligt och vad som kan vara olagligt i vissa situationer.

ArtikelNakenbilder och annat nätsex

Sex på internet kan vara många olika saker. Till exempel att byta nakenbilder, att filma sig när man gör något sexuellt eller att skicka sexiga meddelanden.

UMO-poddenSka jag skicka nudes?

45. "Jag kände mig väldigt förnedrad när jag förstod att min nakenbild hade spridits till andra. Sen ringde jag personen och sa att jag skulle kunna anmäla och att det inte var okej."

ArtikelVad är okej att göra på nätet?

Vad får man egentligen göra i appar, sociala medier och på forum? Här kan du läsa om saker som många undrar över. En del är brottsliga. Ibland går det inte att enkelt svara om något är lagligt eller olagligt.

Till toppen av sidan