Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Min kille har börjat röka på

Min kille som jag varit tillsammans med i snart ett år har börjat röka på. Han säger att han ej ska göra det igen efter varje gång, men han gör det ändå. Jag får aldrig reda på att han har gjort det av honom, det är alltid av en vän eller bekant som man får höra skvaller av. Vad ska jag göra??

/17 årig tjej

Svar

 • Ställ ett ultimatum, antingen slutar han och berättar sanningen elr så gör ni slut.
  /Anonym

 • De är inte okej att ljuga och jag antar de gör att du tappar självförtroendet. Jag skulle säga säga att de är jag eller drogerna. För du ska inte behöva ta hand om detta tycker jag. Prata med honom och förklara varför du inte tycker om att han gör de är en början. Hoppas de löser sig.
  /Anonym

 • Jag tycker att du ska säga att det inte fungerar mellan er om han röker på eller ljuger för dig. Han gör fel. Du kan alltid testa att göra slut och se om det hjälper. Då får han ju välja: dig eller att röka på. Jag hoppas det går bra! :)
  /tjej,16

 • Fan va surt. Säg att han får välja, gräs eller dig. En vettig kille väljer dig! Och om han fortsätter röka på så får du säga att det här inte funkar och göra slut. Då kommer han nog tillbaka med svansen mellan benen ganska snabbt, och om han inte gör det? Ja då var han inget att ha!
  /Anonym

Mer på UMO

UMO-podden

Jag vill sluta med cannabis, vad ska jag göra?

69. "Jag ville ha ett bättre liv. Jag var trött på att min liv styrdes av droger".

Till toppen av sidan