Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Vart gör ni av sperman?

Vart gör ni av sperman när ni har sex?
/Tjej 16

 

Svar:

 • Om man suger kuk så kan man ju spotta eller så kan man ju alltid svälja också och när jag och min pojkvän har sex vilket vi brukar ha utan kondom så låter jag det bara vara! Inte har jag skadats för det plus inte har jag blivit en morsa. (än) hihi
  /99
 • Hej! Det finns lite olika sätt att göra av sig med sperman när man har sex, men det viktigaste är att båda parterna samtycker till det som görs! Detta kan man prata om! Vad är man bekväm med? Vad är man inte bekväm med? Och så vidare… Bara för att man exempelvis är bekväm med att svälja sperma ena gången, betyder inte det att man är bekväm med att svälja det en annan gång. Det är helt upp till var och en hur man väljer att göra, varje gång man ska ha sex!

  Jag och min pojkvän varierar lite hur vi gör beroende på vad för typ av sex vi har. Har vi oralsex/munsex så brukar han antingen komma i min mun eller på sin egen mage - det beror på om jag vill svälja sperman eller inte, eller om jag vill ha sperman i min mun överhuvudtaget! Kommer han i min mun men jag väljer inte att svälja, så går jag till toalettvasken och spottar ut sperman där! Under slidsamlag får han utlösning antingen utanför, på rygg, mage, med mera... eller innanför. Kommer han i mig så brukar jag gå till toan direkt efter och torka av med papper resterna som rinner ut.

  För vissa tjejer rinner inte all sperma ut direkt efter samlaget, utan istället kan det rinna ner senare under dagen. Såklart finns det personer som tycker det är lite kladdigt med sperma och drygt gällande hur man ska göra sig av med det! Då kan kondom vara ett smidigt alternativ, eftersom sperman hamnar i kondomen och sen är det bara att kasta kondomen!
  /En hamburgare utan hamburgare
 • Själv så brukar han komma i mig men nu på senaste så hatar jag när han gör de eftersom att de blir så blött. Brukar också svälja sperman men de är inget jag gillar men om man inte vill göra något av det så kan man be killen gå in på toan och komma och sen fortsätta ligga exempelvis.
  /Tjej
 • Jag och min tjej har alltid kondom när vi har sex. Smidigt bara att knyta ihop och slänga efter utlösning
  /06:a
 • Jag (är kille) och min kille brukar komma på varandra eller oss själva. Kanske någon kroppsdel vi tycker är väldigt tändande och lätt att torka av, t.ex. mage, bröst, hals, rygg, rumpa. Jag tycker ofta det är attraktivt att se honom komma på sig själv också. Är vi busiga i duschen hemma kanske det blir rakt på duschväggen! Men då blir det en del städning sen… Något som är skönt för oss båda är att vi båda testat oss regelbundet för alla könssjukdomar och då kan vi slappna av och experimentera ganska mycket med vart och hur vi sprutar lol. Vi blir trots allt inte gravida heller.
  /E
 • När jag suger av min kille så kommer han i min mun och när vi ligger så kommer han ofta i mig och slänger sen kondomen.
  /Kåt tjej
 • Jag använder alltid kondom bara slänga den i soporna när man är klar
  /Peter 15
 • Min tjej brukar slicka och suga min kuk, hon gillar att se sperman spruta, ibland sprutar jag i hennes mun, sen kysser vi varann och låter sperman blandas i våra munnar … vi älskar detta båda två!
  /William
 • Min tjej har trosskydd och sen när det mesta kommit ut byter hon trosskydd.
  /Kille 19 år
 • Hej. När jag och min pojkvän har legat med varandra brukar det rinna ut lite i trosorna när vi har klätt på oss. Men det är inte så mycket så det är lätt att torka. Eller så tar jag nya trosor efter en stund. 
  /Tjejen och killen
 • Jag och min tjej använder kondom när vi har sex. Bara att knyta ihop och slänga när man är klar.
  /06a
 • Beror lite på. Min tjej har spiral så brukar oftast komma i hennes slida. Om hon suger av mig så blir det antingen i hennes mun eller i en kondom då hon ibland vill känna smaken på sperman och ibland inte.
  /Kille, 19 bast
 • När jag suger av killar sväljer jag oftast sperman, tycker det är enklare än att spotta. När jag har sex utan kondom så brukar jag gå på toa efteråt så rinner sperman ut ur fittan.
  /09a
 • Hej! Beror väl på situation. Vid oralsex är det vanligaste att antingen spotta ut det eller svälja. Hamnar det någon annastans får man ta det därifrån tänker jag. Kondom underlättar detta bekymmer.
  /Anonym
 • Oftast hamnar den i kondomen, men brukar spotta på toan om killen kommit när jag sugit snopp.
  /Tjej 17 år
 • När jag har sex med min kille så använder vi alltid kondom. Så all sperma hamnar i den. Sen slänger vi bara kondomen i soptunnan när sexet är klart.
  /17 årig tjej
 • Min flickvän brukar springa iväg och spotta ut på toan, men har förstått att vissa tjejer sväljer.
  /Kille 16 år
 • Antingen sväljer eller spottar.
  /L

Aktuella artiklar

Svara varandra

Hur frågar man om någon vill ha sex?

Hur gör ni när ni frågar om någon vill ha sex? Vad säger ni?

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Svara varandra

Tips på nya ställningar?

Jag och min flickvän har börjat ha sex, men vi har svårt att komma på nya positioner att ha det i. Vi kör typ bara missionären. Vilka andra ställningar finns det?

Svara varandra

Jag får inte komma under sex, vad ska jag göra?

Min kille kommer snabbare än jag, och efter det orkar han aldrig fortsätta.

Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom?

Egna berättelser

Jag avbröt sexet

Han tar av mig bh:n och börjar suga mina bröst. Han slicka och nafsar på dem. Medan han gör det så trycker jag hans ena hand mot mina trosor för att visa vad jag vill.

Egna berättelser

Kände press att ha sex

Jag ville va vuxen, jag ville ha en historia att komma hem med, och det var ju trots allt hans sista kväll; inte vågade jag göra honom besviken.

Svara varandra

Vad blir ni tjejer kåta av?

Vad blir ni mest kåt över med en kille? Och hur reagerar du?

Svara varandra

Berättar ni när ni är nära orgasm?

Man har ju sett i porr att personerna brukar säga när de närmar sig. Men ska man göra så  på riktigt? Hur gör ni?

Svara varandra

Hur hade ni sex första gången?

Munsex eller smek/petting? Eller låg ni också, alltså hade ni samlag? Hur gjorde ni och hur blev det?

Svara varandra

Hur vill ni få brösten smekta?

Vill ni med fitta att man tar på era bröst när man har sex, till exempel när man fingrar? Hur vill ni i så fall att man smeker och stimulerar? Vad är skönt?

Svara varandra

Jag är tjej och porrberoende - hur slutar jag?

Jag har jättesvårt att bli kåt med min pojkvän, jag är attraherad av honom men jag blir inte våt och jag måste nästan kolla på porr på toan innan vi ska ha sex för att komma igång. Detta suger.

Svara varandra

Vågar inte prata under sex!

Jag vågar inte prata under förspel eller sex. Det känns ”stelt” och ”läskigt”. Nån som känner samma och va borde jag göra?

Svara varandra

Vad finns det för alternativ till dildo?

Vad finns det för alternativ till dildo om man inte kan/vill köpa en?

Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Jag har svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på.

Svara varandra

Var skaffar ni med liten kuk kondomer?

Var får ni med liten kuk era kondomer? Tänkte skaffa tjej men man måste ju vara lite förberedd.

Svara varandra

Måste jag suga av min kille?

Jag vill återgälda njutningen han ger mig, men jag vet inte hur jag ska göra det på ett bra sätt? Jag vill inte heller att han ska känna skuld för att jag smått lider av att suga av honom.

Svara varandra

Han vill höra om mitt tidigare sexliv

Jag har precis träffat en kille. Han har frågat mig om mitt förflutna angående hur många jag har legat med innan honom.

Svara varandra

Har aldrig fått orgasm - vad gör jag för fel?

Känns som jag provat allt: inne i slidan, utanför, klitoris, stimulera brösten samtidigt, duschtrycket, duschtrycket med kallt vatten (närmaste jag varit), och i princip allt fast jag har sextat med min kille samtidigt.

Svara varandra

Hon vill ha lampan släckt under sex, men jag vill se

Min tjej vill inte visa sin slida för mig. Hur känner andra tjejer? Har det hänt andra killar?

Till toppen av sidan