Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Tygbindor - är det nån som använder det här?

Någon här som använder tygbindor? Hur är det? Skönt? Jobbigt?

/Nyfiken

Svar:

  • Jag har testat för tyckte att det verkade superbra! Snällt mot miljön och man sparar en massa pengar. Tyvärr funkade det inte så bra som jag hade hoppats. De jag köpte satt dåligt. De blev inte släta eftersom det man knäpper runt trosan var kortare än den absorberande ytan. Dessutom måste man hålla på och lägga dem i kallt vatten länge för att blodet ska gå bort och jag som blöder mycket tyckte att det blev svårhanterligt.

    Dock! De var väldigt mjuka och sköna, en annan storlek kanske passar jättebra beroende på vilka sorts trosor man använder och de absorberade riktigt bra när de satt som de skulle. Jag vågade inte använda dem på natten eftersom de flyttade på sig. Jag vill gärna testa menstrosor som absorberar blod men de kostar lite mer. De jag tittade på var ett 5-pack för ca 1200:-.

    Kan ju vara en idé att önska sig i födelsedagspresent då det inte riktigt är pengar en 21-årig student vill spendera. Funkar det bra sparar man dock en hel del pengar. Önskar verkligen att det fanns ett bra miljövänligt, återanvändbart och ekonomiskt alternativ för alla oss stackare som måste stå ut med mens varenda månad men det är få som är intresserade av att göra livet enklare för livmodersbärare :/
    / -T
  • Jag älskar det så mycket, känns så najs när man onanerar.
    /ebba

Mer på UMO

Artikel

Menskopp

En menskopp är ett mensskydd som du för in i slidan. Blodet samlas i koppen och du tömmer den i toaletten. En menskopp kan användas i flera år. Du kan bada och träna med menskopp, och den syns eller känns inte om den sitter rätt.

Till toppen av sidan