Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur ligger penisen i kalsongerna?

Hur ser ser en penis ut i kalsongerna, eller hur ligger den i kalsongerna? Som transkille vill jag testa ”packing” alltså att ha en låtsaspenis i underkläderna, men jag vet inte riktigt hur det ska se ut.

/förvirrad transkille, 17

 

Svar:

 • Asså vanligt vis så ligger den snett åt något håll, kan inte tala för alla killar, men tror att det förekommer en del. Är dock inte helt säker.
  /Kille 16
 • Den ligger bara rakt ner och pekar in mellan benen typ
  /Edwin
 • Den ligger snett.
  /Asdad
 • Min ligger rakt uppåt mot magen.
  /Liten penis
 • Den brukar ligga snett åt vänster för mig men det varierar säkert från person till person. Jag tror att det är ganska vanligt att den ligger snett dock.
  /E
 • Den brukar ligga snett åt något håll.
  /Kille 14
 • De allra flesta har nog snoppen nedåt, det kan vara en god början, och sedan är det som annan nämnt vanligt att den är lite åt sidan. Men pungkulorna påverkar ofta hur den ligger i kalsongerna så den kan mycket väl hamna i mitten någorlunda ändå.

  Sedan tenderar det att bli lite upptryckt, nästan som en "knöl", även om det kan bero på byxorna också. I enbart kalsonger blir det ofta som ett J, i bland lite utbuktande strax ovan kroken, ofta p.g.a. ollonet, och lite på sidorna i samma höjd p.g.a. punkulorna.

  Jag antar att du inte är intresserad, i någon större utsträckning, att gå runt i enbart kalsongerna, så då kan det kanske vara klokt att fokusera på hur det ser ut utanpå byxorna, om du t.ex. använder en strumpa med bomull i kan du öka och minska mängden bomull och dess placering så att det ser snoppigt ut på utsidan, hur snoppen ligger har ingen större betydelse för hur det ser ut.

  Om du står framför en spegel kan du kanske försöka med att jämföra med bilder på internet eller om du känner någon med snopp som kan tänka sig stå i kallingarna för dig. (Förutsatt att vi talar om de mer åtsittande s.k. boxerbriefsen, vanliga lösa boxerkalsonger som är lösa hänger ju snoppen bara i.)
  /IB med snopp (ej att förväxla med gamla IB), 20
 • Min penis ligger antingen rakt ned slak men får jag minsta lilla stånd hamnar den ofta upp mot magen och snett åt höger. Går ståndet sedan ned så är det där den hamnar, mot magen och lite åt sidan. Har ofta kalsonger av typen trunks/mid trunks. Har du större boxershorts så hänger den mycket mer fritt. Om du är bekväm med det så kolla online på bilder eller be någon med snopp som är bekväm med det att visa sig i kalsonger för dig.
  /Snoppbärare
 • Min är upp mot magen.
  /13 årig kille
 • Hej min snopp ligger ner.
  /Emil 15
 • Hej! Min snopp ligger som en rund boll i kalsongerna. Det är ju lite pinsamt för då syns den fast jag har byxor på mig och då tror folk att jag alltid har stånd hela tiden men det har jag inte. Mvh
  /Anonym
 • Ena pungkulan ligger framför den andra så penisen lägger sig snett nedåt åt vänster jämte ena kulan.
  /Man 15år

Mer på UMO

Penisen och pungen

Innehåll om penisen och pungen.

Till toppen av sidan