Fråga

Är jag bi om jag tänder på tjejer fast jag älskar min kille?

Fråga

Jag har varit tillsammans med min kille i två år. Han är underbar och snäll, men jag har den senaste tiden börjat drömma om att ha sex med tjejer och nu funderar jag på om jag är bi.

Jag blir kåt när jag tittar på porr där två tjejer har sex med varandra och jag tycker att tjejers kroppar kan vara väldigt sexiga. Jag har aldrig känt mig förälskad i en tjej eller spanat in någon tjej. Jag älskar min kille och tänder på honom när vi har sex.

Är jag bi eller är jag hetero? Borde jag känna mig elak som ens funderar på detta när jag har min fina kille?

Svar

Om du är bisexuell eller heterosexuell kan inte jag heller riktigt svara på. En del i din situation skulle kalla sig bi, och andra skulle kalla sig hetero. Beroende på vad man själv tycker stämmer in bäst.

Du kan också fundera på om det är så viktigt att definiera sig som hetero eller bi. Det är vanligt att sexuella fantasier innehåller sex med personer av sitt eget kön.

Ens sexuell läggning kan också variera och ändra sig under livet.

I ditt fall verkar du vara säker på vad du känner för din kille. Lita på de känslorna. Att du sen fantiserar om sex med tjejer för att bli mer upphetsad kanske kan vara ett sätt att berika ditt sexliv.

Dina fantasier betyder inte alls att du är elak mot din kille. Du verkar klar över att du verkligen gillar honom. Fantasierna kan du behålla för dig själv eller välja att dela med din kille, utifrån vad som känns bäst för dig. Det är lika okej vilket du än väljer.

Med vänliga hälsningar

Johan Nilsson, sjuksköterska

Till toppen av sidan