Panik - lämna sidan!
Fråga

Är jag bi om jag tänder på tjejer fast jag älskar min kille?

Fråga

Jag har varit tillsammans med min kille i två år. Han är underbar och snäll, men jag har den senaste tiden börjat drömma om att ha sex med tjejer och nu funderar jag på om jag är bi.

Jag blir kåt när jag tittar på porr där två tjejer har sex med varandra och jag tycker att tjejers kroppar kan vara väldigt sexiga. Jag har aldrig känt mig förälskad i en tjej eller spanat in någon tjej. Jag älskar min kille och tänder på honom när vi har sex.

Är jag bi eller är jag hetero? Borde jag känna mig elak som ens funderar på detta när jag har min fina kille?

Svar

Jag kan inte svara på om du är bisexuell eller heterosexuell. En del i din situation skulle kalla sig bi, och andra skulle kalla sig hetero. Det beror på vad du själv tycker stämmer in bäst.

Du kan fundera på om det är viktigt att du definierar dig som hetero eller bi. Kanske behöver du inte definiera dig alls? Din sexuell läggning kan också variera och ändra sig under livet.

Det är vanligt att sexuella fantasier innehåller sex med personer av sitt eget kön oavsett vilken sexuell läggning man har.

Du verkar vara säker på vad du känner för din kille. Lita på de känslorna. Att du sen fantiserar om sex med tjejer för att bli mer upphetsad kanske kan vara ett sätt att göra ditt sexliv bättre.

Dina fantasier betyder inte alls att du är elak mot din kille. Det viktiga är att du tycker om den du är ihop med och det verkar du ju göra. Fantasierna kan du behålla för dig själv eller välja att dela med din kille, utifrån vad som känns bäst för dig. Det är lika okej vilket du än väljer.

Med vänliga hälsningar
Johan Nilsson, sjuksköterska

Mer på UMO

Till toppen av sidan