Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag hade sex när jag var full, det gjorde bara ont!

Hej!

Dagen innan jag skulle fylla 16 så hade jag en fest hemma hos mig med mina vänner. Jag kommer inte ihåg så mycket av festen men det är detta jag har fått höra av mina vänner. Inflikar lite här med att det bara var tjejer (till en början). Vi hade det jättemysigt! Vi åt pizza, lyssnade på musik och spelade "just dance".

Vi gjorde bål (med alkohol). Jag har druckit innan så detta var inte första gången direkt. Jag är inte nybörjare så jag vet hur det fungerar när det är fest. Det började bara droppa in fler och fler killar. Det var killar som vi alla kände. Klockan blev mycket och vi blev allt fullare och fullare.

Alla hånglade med alla, det var hel galet. Jag och en kille som heter W gick ut på vår altan och tog en cig. Det var första gången för mig men det är inget jag tänker fortsätta med. Vi snackade ganska länge men sen började vi frysa så vi gick in. Vi satte oss i soffan och började småprata.

Han kollade djupt in i mina ögon och vi började glida in på ämnet sex. Vi sa på skoj at vi skulle ha sex klockan 24:00. Detta trodde ju jag var helt på skoj.

Klockan började närma sig tolv så blev jag jättetrött och gick och la mig i mina föräldrar säng. Där låg redan min bästa kompis A. A och en annan kille låg där och hånglade. Jag la mig bredvid dem och började slumra till. Men innan jag hann somna så komma W in och la sig bredvid mig.

Han tog av sig sina kläder och vi började strula. Jag tog av mig mina kläder (förutom bh och trosor). Han viskade i mitt öra "ska vi gå någon annanstans?". Jag gick med på det så vi gick ner till vardagsrummet och la oss i en soffa och började strula. Jag förde sakta ner min hand till hans kuk och började runka honom. Men innan han kom så tog han av mina trosor och vi hade sex.

Vi använde kondom. Jag var för full så det gjorde mest ont. W har en så kallad kk som heter S. De brukar ligga och sånt. Dagen efter var jag så orolig att S skulle vara sur på mig. Jag tänkte på det hela tiden! Men jag tog modet till mig och smsade henne och sa vad som hänt. Hon var inte till dugg sur. Hon sa "vi är ju bara kks. hur var det?". Jag svarade att det inte var jättebra eftersom jag va full. Ha inte sex när du är full!

/NR

Mer på UMO

Artikel

Vad händer när man blir full?

Att alkohol är skadligt för kroppen och hjärnan vet nog de flesta. Men vad många kanske inte vet är att unga är mer känsliga för alkohol än vuxna. Riskerna med alkohol blir större ju yngre du är. För att skydda unga personer finns det därför en åldersgräns på att köpa alkohol.

UMO-podden

Varför får jag ont när jag har samlag?

59. "Det gjorde ont i slidöppningen och var en stark och svidande känsla".

UMO-podden

Min tjej får ont vid sex, hjälp!

58. "Ett tips är att inte ha samlag en period och istället ha andra typer av sex".

Till toppen av sidan