Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Skönt sex – utan att behöva raka sig!

Jag och min kille var 17 år, och var ute och gick en runda i ösregnet. vi kan kalla honom för Viktor. Vi gick hand i hand under ett paraply. När vi satte oss på en parkbänk började han kyssa mig hårt. Jag höll om honom och han förde sina iskalla händer under min jacka och jag fnissade av kylan mot min hud.

Jag kände redan där att han var tänd, men jag hade bara räknat med att vi skulle få en mysig kväll tillsammans. Vi gick sedan hem till mig där vi var ensamma. Vi satte oss i soffan och kysstes. Det övergick det grovhångel och vi tog av oss kläderna. När vi låg där i bara underkläder såg jag att han hade stånd! Jag la mig på honom, tog av honom kalsongerna och började smeka hans kuk.

Samtidigt började han stöna högt och slet av mig bh:n. Han var jättekåt så jag hämtade kondom i hans jacka. Jag sög av honom tills han nästan skrek av njutning!!

Viktor trädde på kondomen och drog sensuellt av mig trosorna. Eftersom att jag inte var beredd på sex hade jag inte rakat mig men Viktor försäkrade att det var ok, det var mig han ville ha ändå. Vi lade oss ner på sängen och han började slicka mig i fittan. När hans tunga svepte över min klitoris fick jag strax en mycket kraftig orgasm,  innan vi ens hade haft samlag!

Viktor var inte oskuld men jag var, så han "styrde lite mer". Han ville inte köra missionären, så jag fick rida honom medan han tog på min klitoris och jag smekte hans nacke. Han fick orgasm ganska fort, efter bara några minuter, men han var såå gullig och sa att han ville att jag skulle få komma en gång till! därför körde han sitt "soecialknep" jag låg på rygg med ryggen och huvudet utanför sängen, uppochner. Viktor smekte och slickade mig en stund och och stötte sedan lugnt och försiktigt. jag blev lite yr av att ligga uppochner så orgasmen kändes 10 ggr mer.

Jag stönade i säkert 5 min efteråt. Sedan tog vi en lång dusch tillsammans och han pulade mig i duschen! Sen låg vi och hånglade nakna resten av natten. Han sög av mig minst 10 ggr den natten.

Med denna långa historia vill jag bara säga att ni behöver inte raka er! Prata med er partner om saken, jag kommer aldrig mer att raka mig, om killarna nödvändigtvis ska slicka mig får de stå ut med lite hår, som Viktor gjorde!! Skit i normerna och behåll ditt hår om du vill det!

Anonym

Mer på UMO

Artikel

Hår på kroppen

De allra flesta har hår på kroppen. När du kommer i puberteten får du mer hår på kroppen. En del personer gillar sitt hår, andra inte. Det är vanligt att få besvär med prickar och irriterad hud om du tar bort hår, men det finns saker du kan göra för att minska besvären.

UMO-podden

Hur blir sex första gången bra?

04. "När jag hade sex första gången upptäckte jag att könet inte alls såg ut som jag trott, då blev jag jättechockad."

Till toppen av sidan