Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Min skönaste orgasm var med en bästis

En av mina bästa vänner, låt oss kalla honom H är en kille som jag tycker är väldigt attraktiv. Han är så galet snygg. men han lägger alltid massor av homofobiska kommentarer så jag vågade inte riktigt komma ut för honom. Men allt det här skulle ändras.

Jag och H var hemma hos mig och pratade. Vi snackade bara som vi brukar göra, vi var ensamma hemma. H har alltid betytt mycket för mig, han har alltid funnits där för mig som en vän då har jag fått känslor för honom. När vi satt där och snackade sa jag: "Jag tycker du ser bra ut". Han sneglade på mig konstigt och skratta högt och sa "vadå, är du bög eller?".

Ja, det är jag sa jag stolt. Han kollade konstigt på mig och trodde jag skojade. Jag pratade på om min läggning och sa att jag hade känslor för honom. Han såg helt förskräckt ut. men sen kom orden. Han sa att han älskade mig. Att enda anledningen till att han säger massa dumma saker är för att han skäms. Han vill inte att folk ska döma honom. Så jag lovade att hålla det hemligt.

Vi pratade och pratade. Jag var tvungen o gå på toa. När jag kom tillbaka tappade jag hakan. Han stod där, helt naken. Hans snygga kropp glänste i ljuset av lamporna. Hans kuk var så stor. Jag blev så kåt. När han såg mig så fick han stånd. Den blev större och större. Jag närmade mig honom med snabba steg och kysste honom.

Jag tog tag i hans enorma penis och blev helt varm. han började klä av mig. Jag kände hur pulsen steg. Han satte sig på knä och började suga av mig. det kändes så bra. Jag hade aldrig gjort något sånt här förut.

Men åh vad skönt det var. Jag tog tag i honom o sa att de var min tur. Jag började suga av honom. Han kom tillslut och hans varma sperma fyllde min mun. Det smakade gott. Han fortsatte och suga av mig och jag kom tillslut. Den skönaste orgasmen jag någonsin haft. Jag älskar mig själv, och honom.

/Kille 17 bast.

Till toppen av sidan