Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag sa nej när vi skulle ha sex första gången

Innan jag börjar behöver du veta lite saker om mig. Jag har alltid varit orolig över första gången jag skulle ha sex, eftersom att jag har varit lite överviktig hela livet. Men allt förändrades när jag träffade min kille. Han är min första seriösa pojkvän.

Vi sågs varje dag och vi hade sovit över varje helg sen ett par veckor innan vi blev ihop. Det var vid flera tillfällen som vi låg och hångla som slutade med att jag satt på honom utan att nån av oss hade nåt på överkroppen. Han hade vid ett tillfälle frågat om jag ville göra det men jag sa att jag inte ville och han respekterade det vilket jag uppskattade.

Men sen en helg innan han skulle bort med hanns vänner, så låg vi som vanligt och hångla innan vi skulle sova. Han frågade igen om vi skulle göra det och den här gången sa jag ja. Jag var väldigt nervös över hur det skulle kännas.

Det gjorde lite ont i början men sen blev det bättre. När vi var klara berättade jag för honom att det var min första gång och han sa att det var hans första också. Sen somnade vi i varandras armar. Innan jag träffade min kille trodde jag att jag aldrig skulle få göra ”det” men när jag blev ihop med min kille så kändes det bara rätt att göra det.

Om du är nervös över hur en kille ser på dig om du är överviktig så var inte det. Jag vet att det är svårt men han hade inte varit där om han inte tyckte om dig. Om du inte tycker att det känns rätt så gör det inte. Du ska aldrig göra nåt som inte känns rätt. Vilket var varför jag sa nej första gången. Efter att vi gjort det så gjorde vi det inte igen på typ en vecka.

/Anonym

Till toppen av sidan