Panik - lämna sidan!

Våga testa menskopp!

Älskar menskopp! Jag har nu använt menskopp ett bra tag och jag är så himla nöjd! Bestämde mig redan tredje gången jag hade mens att jag villa testa menskopp. Det som då lockade var att det inte skulle bli så mycket skräp och att jag endast behövde tömma den morgon och kväll. Så vid nästa mens hade jag en kopp som jag skulle testa.

Det var inte svårt att få in den eftersom jag använt tampong typ hela tiden. Men, den skavde så mycket. Och när den skulle ut. Det var hemskt! Gjorde så ont! Försökte med koppen i två dagar och insåg att det var helt fel modell för mig. Så bestämde mig för att köpa en ny. Jag ville så gärna att det skulle funka!

Köpte en från ett annat märke. Så mycket lättare att använda! Gjorde fortfarande lite ont att ta ut den, men när jag väl fått in rätt teknik så gick det hur smidigt som helst! Koppen kände jag inte ens av när den satt på plats. Behövde dock klippa av hela piggen för jag kände piggen hela tiden. Men nu går det som en dans på rosor! Mitt råd till er andra: Våga testa! Och ge inte upp ifall det inte funkar för er första gången!

/Tjej 15 år

Till toppen av sidan