Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag fick mustasch

Jag gick i 3–4:an när jag fick lite mustasch. Jag tog en rakhyvel och rakade bort, den men det var lite musche knappt man såg. Så nåra månader veckor senare så växte allt ut. Det var så mycket så man trodde jag var 20.

Jag gick i 4: an och hade mustasch. De flesta kollade snett på mig och andra börja reta mig. Folk sa farfar till mig för jag hade stor mustasch. Tills sommaren innan 7:an så sa jag ”Nu är det nog!”.

Jag rakade bort och alla skrattade åt mig efter. Några veckor kände jag att jag är fri av retande. Om jag inte hade rakat så skulle de fortsatt till jag blev vuxen. Det var någon kille som sa till mig du kommer aldrig få tjejer för du är ful som fan.

Efter 3 dagar så rakade jag. När jag börja i 7A börja tjejer gilla mig. Den där killen blev avundsjuk och alla började gilla mig. Om jag inte hade tagit bort, var skulle ha hänt då? Skulle jag levt? Till er alla - allt är möjligt. Låt ingen säga nånting till er, för ni är fina på era sätt.

Anonym

Mer på UMO

Artikel

Vad händer i puberteten hos killar?

Puberteten brukar börja någon gång mellan 9 och 14 år. Det första som händer är att testiklarna som finns i pungen börjar växa och bilda mer testosteron.

Artikel

Hår på kroppen

De allra flesta har hår på kroppen. När du kommer i puberteten får du mer hår på kroppen. En del personer gillar sitt hår, andra inte. Det är vanligt att få besvär med prickar och irriterad hud om du tar bort hår, men det finns saker du kan göra för att minska besvären.

Till toppen av sidan