Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Ska han få en chans nu så får han kämpa lite!

För ca 3 år sedan så fick jag en ''match'' med en kille på en app som heter Yubo. Vi skrev inte så mycket i början men för ungeför en månad sedan så började han skriva att jag va fin osv. Han började visa sina känslor lite mer för mig och vi pratade djupare och mer serriöst i telefon och på facetime ett antal gånger. Sen så började han fråga hur jag mådde och vad jag gjorde, han skickade även röda hjärtan vilket jag tyckte va lite gulligt.

Jag pratade med en av mina närmaste vänner och hon hjälpte mig att göra en lista med han positiva och negativa sidor. Listan med positiva saker blev längre och längre, den med negativa saker blev tillslut helt tom. Jag tog mig modet och frågade om han ville träffas då han bor ca 40 minuter bort med buss.

Han svarade: Kanske det, men det är ju väldigt många som vill träffa mig nu när jag är singel.

Jag: Ehh..va? så du vill inte ses?

Han: Jo det är väl klart, men du är ju längre än mig...

Jag har frågat om hans lägnd innan och då va det inget problem att jag var 2 cm längre, men nu så var det tydligen ett stort problem... Jag svarade inte honom på några dagar, skickade endast bilder på snap. För 4 dagar sedan så skrev han till mig igen.

Han: Hej, de va ett tag sen.. trodde nästan att du skulle blocka mig ;(

Jag: Ja, det var det. Jag trodde att jag behövde skriva med mig eftersom att jag är längre än dig och det finns ju ändå såå många som vill träffa dig.

Han: Jag trodde inte att du skulle ta det så hårt.

Jag svarade med en bild upp i taket. Jag var och är sårad/arg. Nån dag senare så skickade han en snap med typ 700 röda hjärtan. Vadå? Blev jag mer intressant nu när jag backade lite? Ska han få en chans till så får han fan kämpa för mig.

/ en arg 17 åring :/

Mer på UMO

Artikel

Är hen intresserad?

Hur vet man om någon är intresserad av en? Och vad gör man då? Läs vad andra har svarat.

Till toppen av sidan