Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag lämnade vännerna som fick mig att må dåligt

Hej! Jag tänkte ge ett stort tips till alla er som mår dåligt i er kompiskrets! Jag har precis gått igenom en fruktansvärd höst och varit utanför i min kompiskrets. Jag har hela tiden känt mig mycket mer mogen och vi bara gled isär. Men jag kände mig helt låst till dem och det kändes knappt som jag kunde lämna dem. Jag fick utbrott i skolan och grät på toan så många gånger.

En dag kom min pappa till skolan, och jag grät så mycket. Vi pratade ut och jag bestämde mig bara, nu byter jag vänner. Det var svårt, många reaktioner osv, men jag bara klev tillbaka till dem som inte var lika ”inne” och allt blev så skönt.

Ett halvår hade jag varje dag haft tårar i ögonen i skolan men nu mår jag mycket bättre och gråter bara ibland hemma. Det är jobbigt att gå igenom detta, men värt det! Gör det för tusan! Det är så bra, bara skit i vad alla tycker och tänker och gör det bästa för dig!

Du behöver inte förklara för dina vänner någonting, ingen behöver bry sig, låt de snacka skit osv. Var med folk som gör dig glad! Det är också viktigt att prata ut!!!!! Sedan jag började prata med mina föräldrar OM ALLT har mitt liv varit så mycket skönare. Ventilera kan vara det viktigaste som finns.

Har verkligen utvecklats som person genom senhöstens process och tar ingen skit längre! Nu när jag sluppit min viktiga kompiskrets, så finns det helt plötsligt så många andra man kan lära känna. Vill nuförtiden få bra relationer med folk jag knappt tänkt på tidigare och jag inser plötsligt hur många andra vänner man kan träffa!

Har fått många nya vänner nu och ser ansikten i skolan som jag vill bli vän med och knyta nya kontakter med, ansikten som jag sett 10 000 gånger innan utan att ha brytt mig!

Detta var bara en push till dig som mår dåligt. Hoppas jag åtminstone kan hjälpa någon. Personer förändras, kör ditt race. Gör ett statement och förändra ditt liv så du kan vara glad!

Det är så värt det! Skit i att någon viskar, skit i om folk frågar, TÄNK PÅ DIG SJÄLV! Vad fasen spelar det för roll om någon ogillar dig, när du vet att du är bäst och det finns massor av andra du kan lära känna och massor av andra som tycker om dig för den du är! Lycka till!

/Hon som älskar sig själv

Mer på UMO

Egna berättelser

Jag lämnade vännerna som fick mig att må dåligt

Jag tänkte ge ett stort tips till alla er som mår dåligt i er kompiskrets! Jag har precis gått igenom en fruktansvärd höst och varit utanför i min kompiskrets.

Till toppen av sidan