Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag blev störtkär på internatskolan

Jag har nästan precis börjat ettan i gymnasiet. Skolan e perfekt för mig, jag bor på internat och valde bästa linjen! Jag och en kille, vi klickade från dag ett. Han är supersnäll och söt, han får mig att skratta så mycket och jag blev störtkär direkt!

Redan andra veckan hade vi vår första kyss och vi blev ihop nästan direkt. Allt har gått SÅ snabbt och det känns som om vi har känt varandra jättelänge, även om vi inte har det. Jag har aldrig känt mig så djupt kopplad till någon, någonsin. Det känns som om våra själar är knutna till varandra, som om han är den personen jag kommer att spendera resten av mitt liv med.

I tidigare relationer har jag aldrig kunnat öppna upp till någon så här eller generellt prata så mycket som vi gör, jag älskar det! Jag har läst om "Twin flames" och min magkänska säger att det e vad vi är, två halvor av en själ knytna till varandra som magneter.

Det har typ bara gått två månader men jag kan redan säga att jag älskar honom och jag tänker på min framtid med honom i den. Det hjälper inte heller att vi spenderar typ all vår fritid efter skolan på internatet med varandra. Jag kan inte tänka hur mitt liv skulle se ut om han inte var i det. Han är min sol och jag har aldrig gillat någon såhär mycket i hela mit liv. 

/Tjej på 16 bast

Mer på UMO

Artikel

Att vara kär

Att vara kär kan vara en härlig känsla. En del personer har varit kära många gånger, andra har aldrig varit kära.

Till toppen av sidan