Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag är ihop med två personer

Jag och min pojkvän hade precis bråkat och vi gjorde slut efter en vecka. Mina vänner stöttade mig, och en av mina bästa vänner (vi kallar henne A) stöttade alltid mig. Hon var så snäll och söt, jag och min pojkvän bråkade om att jag kanske är homosexuell, så nu undrade jag, kan jag vara det?

A tittade på mig på ett snällt sätt och sa till våra vänner att vi vill gå hem och prata själva. Jag förstod vad hon ville göra, jag kände mig kåt, när vi kom hem till henne så pratade vi lite om mitt dumma ex. Sen frågade hon om jag kunde sova över, jag sa ja direkt för att jag visste vad hon planerade.

När vi bytte om till pyjamas hoppade vi på hennes stora säng, vi stirrade på varandra länge. Det var typ kl 17, och hon pussade mig på munnen, jag pussade också henne och det blev en kyss, vi kysste varandra länge. Jag tog upp hennes tröja och lastade den. Hon hade inget under och inte jag heller.

Jag smekte lite på hennes bröst och sög de. Vi tog sedan av oss allt som vi hade på oss och vi var helt nakna. Sen pillade vi på varandras könsorgan. Efter det så sög vi de, åhhh herregud vad skönt det var. Vi satt sedan på varandra och kysstes igen. Vi tog in varandras fingrar i hålen och slickade.

Från ingenstans så knackar det på dörren, vi tog på oss snabbt och det var mitt ex som jag gjorde slut med. Vi blev genast arga men A såg rädd ut. Jag visste att hon trodde att jag skulle lämna henne men aldrig skulle jag göra det. Han sa förlåt och sånt, sedan frågade han vad vi gjorde, jag sa sanningen. A frågade faktiskt om han kunde vara med, jag och A pratade lite med varandra och vi kom fram till att det skulle vara bra, han kunde använda penisen.

Han, jag och A hade sedan officiellt sex. När vi var klara så erkände alla vi att vi var kära i varandra. Nu idag så är jag ihop med två personer och jag vet inte vad det kallas, det är bara skönt att jag har både en pojk-och flickvän, det är jag glad för!

 

//Sexälskade

Till toppen av sidan